Σμαράγδα Καλημούκου: Η Λίζα από τη σειρά Λατρεμένοι μου γείτονες πλέον είναι plus size model!
Showbiz

Σμαράγδα Καλημούκου: Η Λίζα από τη σειρά Λατρεμένοι μου γείτονες πλέον είναι plus size model!

Θυμάστε πριν από 13 χρόνια, όταν προβαλλόταν η σειρά Λατρεμένοι μου γείτονες, τη Λίζα και τις... περιπέτειές της; Σήμερα, στα 30 της χρόνια, η κατά κόσμον Σμαράγδα Καλημούκου εκτός από δασκάλα χορού είναι και plus size model!

Η κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη συνάντησε τη Σμαράγδα Καλημούκου, τη γνωστή και ως «Λίζα» από το σίριαλ «Λατρεμένοι μου γείτονες», η οποία μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν «έχασε» τη μητέρα της, το πέρασμά της από την αγαπημένη σειρά του MEGA, τη συμμετοχή της στο So you think you can dance, αλλά και όσα κάνει σήμερα, που πλέον εργάζεται ως plus size μοντέλο, ενώ ετοιμάζεται και για τα πρώτα της βήματα ως επιχειρηματίας!

Ήταν έφηβη ακόμα όταν έκανε τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα συμμετέχοντας στο «So you think you can dance». Αργότερα την είδαμε να παίρνει τον ρόλο της Λίζας στη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Mega.

Σήμερα, η Σμαράγδα Καλημούκου, εκτός από δασκάλα χορού με τον οποίο ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία, ποζάρει και ως plus size model.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή , η Σμαράγδα, παρά την επιτυχία που σημείωσε μέσα από τη σειρά, δεν κυνήγησε το να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Για τη μητέρα της, η Σμαράγδα μίλησε με πολλή τρυφερότητα για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή της εντελώς ξαφνικά. Όμως, όπως είπε, νιώθει καλά που έκανε δωρεά των οργάνων της καθώς μέσα από εκείνη δόθηκε ζωή και σε άλλους ανθρώπους.

Η Σμαράγδα ετοιμάζεται να αποκτήσει και τη δική της σειρά ρούχων, γεγονός που τη χαροποιεί πολύ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι αποκάλυψε στη Δέσποινα Καμπούρη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved