Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Μάθε την ημερομηνία του γάμου τους
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Μάθε την ημερομηνία του γάμου τους

Ο Άκης Πετρετζίκης παντρεύεται την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και μάθαμε την ημερομηνία γάμου του ζευγαριού! 

Το ζευγάρι πιο σύντομα από ό,τι νομίζεις θα επισημοποιήσει τη σχέση του, καθώς ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η αποκάλυψη του γάμου του πρώτου Έλληνα MasterChef έγινε από το προφίλ της Soula Glamourous στο instagram, που γράφει μάλιστα πως ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: «Ήδη έχουν στείλει προσκλητήρια».

Σύμφωνα με το Πρωινό και την Φωτεινή Πετρογιάννη ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του θα παντρευτούν αυτή την Κυριακή 26 Σεπτέμβριου παρουσία συγγενών και φίλων.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στις 2 Ιουλίου, ο Άκης Πετρετζίκης όσο και αν περίμενε πως έρχονται αλλαγές με την άφιξη του γιου του, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν τόσο μεγάλες που θα άλλαζαν όλη του τη ζωή.

Ο κορυφαίος σεφ ο οποίος απέκτησε έναν κούκλο γιο καρπό του έρωτά του από τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στον νέο του ρόλο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Άκη Πετρετζίκη ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, με τον γνωστό σεφ να “μαγεύεται” από τη μελαχρινή κοπέλα με τα όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει σχέση, η σχέση έρωτας και ο έρωτας να φέρει τoν πρώτο καρπό του έρωτά τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved