Showbiz

Πέμη Ζούνη: «Ήξερα για σκληρές συμπεριφορές. Δεν ήξερα ότι τα πράγματα μπορεί να είναι πιο άρρωστα»

Gossip-tv Team

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» συνάντησε την Πέμη Ζούνη, η οποία μίλησε για τις σκληρές συμπεριφορές στο θέατρο, τη συνεργασία της με το Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αλλά και την «αποχή» της από το χώρο της τηλεόρασης.

H ηθοποιός μιλώντας για την περιοδεία με την παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες», ανέφερε ότι ήταν ένα όμορφο ταξίδι που αγαπήθηκε: «Λαχταρούσα να ανέβω στη σκηνή μετά την πανδημία».
Όσον αφορά το κίνημα #MeToo και στα όσα ήρθαν φέτος «στο φως», η ηθοποιός είπε ότι «Υπάρχει αέρας κάθαρσης μετά τις αποκαλύψεις. Είναι κρίμα που το #MeToo έμεινε μόνο στους χώρους που φωτίζονται από τα φώτα της δημοσιότητας».

Και υπογράμμισε: «Ήξερα για σκληρές συμπεριφορές. Δεν ήξερα ότι τα πράγματα μπορεί να είναι πιο άρρωστα. Δεν μου έχει τύχει κάποιο άσχημο περιστατικό στο θέατρο. Ήμουν τυχερή, ίσως ήμουν και “αγριοκάτσικο” και αντιδρούσα στην πρόθεση».

Για την απόφαση να μην προβάλλονται σειρές στις οποίες συμμετείχαν πρόσωπα που αυτή τη στιγμή είναι αντιμέτωπα με τη δικαιοσύνη, τόνισε: «Δεν μπορείς εύκολα να πάρεις θέση στο αν πρέπει να προβάλλονται σειρές με τους πρωταγωνιστές που έχουν εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη. Υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν τελεσιδικήσει, πρέπει να ακούσουμε και τις δύο πλευρές για να πάρουμε θέση».


«Η συνεργασία μου με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ήταν από τις πιο έντονες στιγμές. Κάναμε ατελείωτες μέρες για να γυρίσουμε ένα επεισόδιο», είπε για το «Κλείσε τα μάτια».
«Το πρόβλημα υγείας της κόρης μου με άλλαξε, ήταν το πιο ωραίο και το πιο ακριβό μάθημα. Καταλαβαίνεις ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα» υπογράμμισε.

«Θέλω εγγόνι, ο άντρας μου, μου είπε να υιοθετήσουμε ένα!», είπε γελώντας.


Δείτε όλα όσα είπε παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved