Λευτέρης Πανταζής: «Θα μου έδινε τεράστια χαρά να γινόμουν παππούς»
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: «Θα μου έδινε τεράστια χαρά να γινόμουν παππούς»

Μετράει σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στο τραγούδι και παραμένει πρώτο όνομα. Τα μαγαζιά που εμφανίζεται, γεμίζουν αδιάκοπα και η διασκέδαση κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στο «Λοιπόν» για το τραγούδι σταθμό στη ζωή του αλλά και αν ανυπομονεί να γίνει παππούς.

Ποιο είναι το τραγούδι-σταθμός στη ζωή σας;

Θα ξεκινήσω με το «Παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας», που έκανε τεράστια επιτυχία και έγινα πρώτο όνομα. Μετά από 5 χρόνια, έβγαλα το «Σε νοσταλγώ»,πάλι χαμός μεγάλος, μετά με το «Ταραχή» πανικός και έρχεται το 1995 «Το ωραιότερο πλάσμα» και «γκρεμίζονται» τα μαγαζιά. Ώσπου το 2000 έρχονται τα «Φιλάκια» και ο «Έβδομος ουρανός» και άλλα πολλά. Μέχρι σήμερα δεν έχω σταματήσει να κάνω επιτυχίες.

-Έχετε λατρευτεί από το γυναικείο φύλο. Ποιο είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχει κάνει θαυμάστριά σας για εσάς;

Οποιαδήποτε τρέλα μπορεί να κάνει μια γυναίκα, για να γνωρίσει έναν άντρα, την έχω ζήσει. Αντίστοιχα και εγώ έχω κάνει τρελά πράγματα για να γνωρίσω μια γυναίκα. Για παράδειγμα, μου άρεσε μια γυναίκα που ήταν σε ένα θέατρο και της έστειλα ένα φορτηγό κόκκινα τριαντάφυλλα. Εκ του αποτελέσματος, αποδείχτηκε ότι καλά έκανα (γελάει).

-Δεν έχετε παντρευτεί μέχρι σήμερα. Θα το σκεφτόσασταν;

Ναι, δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Αναγνώρισα το παιδάκι μου, το οποίο αποφασίσαμε μαζί με τη μητέρα της να κρατήσουμε και την καμαρώνω καθημερινά γιατί σκίζει. Έφτασα πολύ κοντά στον γάμο, έχω κάνει τέσσερις αρραβώνες, αλλά δεν ανέβηκα τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν έτυχε. Η ζωή του καλλιτέχνη είναι δύσκολη. Η σύντροφός του πρέπει να έχει μεγάλη υπομονή και γερό στομάχι. Άγιος δεν είμαι, αλλά δεν είμαι και άπιστος. Τουλάχιστον στις σχέσεις μου, ήμουν τίμιος. Η γυναίκα που θα σταθεί δίπλα μου, θα πρέπει να αγαπάει τον Λευτέρη της και να θαυμάζει τον Πανταζή της.

-Αυτήν την περίοδο είστε ερωτευμένος;

Με όλη αυτή την κλεισούρα αυτόν τον καιρό δεν είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με νέους ανθρώπους. Τώρα που σιγά σιγά ξεμυτίσαμε, κάτι μου μυρίζει όμορφα τριγύρω. Μακάρι να είμαι τυχερός και να έρθει κάτι ωραίο στη ζωή μου. Θέλω να ερωτευτώ, σου δίνει φτερά.

-Παππούς ανυπομονείτε να γίνετε;

Αν θέλει ο Θεός, όλα θα γίνουν. Θα μου έδινε τεράστια χαρά. Η κόρη μου είναι με ένα εξαιρετικό παιδί και σπουδαίο αθλητή. Λόγω της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς έλειπε συνέχεια και δεν βλεπόντουσαν, αλλά τώρα πιστεύω όλα θα γίνουν και σύντομα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved