Τζένη Διαγούπη: «Έχω έρθει αντιμέτωπη με τη βουλιμία»!
Showbiz

Τζένη Διαγούπη: «Έχω έρθει αντιμέτωπη με τη βουλιμία»!

Η Τζένη Διαγούπη εξομολογείται το bullying που έχει δεχτεί για τα κιλά της την βουλιμία αλλά και την δύσκολη περίοδο που βίωσε.

Η Τζένη Διαγούπη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην καριέρα της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την βουλιμία αλλά και το bullying που δέχεται για τα κιλά της.

Σκεφτήκατε ποτέ να παρατήσετε την καριέρα σας;

Όχι, ποτέ και σε δύσκολη στιγμή προσπάθησα να αγωνιστώ. Ζορίστηκα οικονομικά πάρα πολύ δυο σεζόν και έκανα μια άλλη δουλειά. Δούλευα στο ταμείο μιας καφετέριας που έχει ο αδερφός μου.

Πώς αντιδρούσατε όταν σας αναγνώριζε ο κόσμος;

Ήταν το δυσκολότερο πράγμα που μου συνέβαινε. Μετά το πήρα λίγο στα αστεία, γιατί με αγάπησαν όλοι οι υπόλοιποι που δουλεύαμε μαζί. Γνώρισα τα καλύτερα παιδιά, είναι φίλοι μου πια.

Τι σας ζόρισε περισσότερο;

Ότι έπρεπε να απολογηθώ στον κόσμο για το τι δουλειά έχω εγώ εκεί. «Γιατί σας βλέπουμε εδώ, τι κάνετε;». Αυτή ήταν η ερώτηση που με στεναχωρούσε. Τους εξηγούσα ότι είμαι χωρίς δουλειά στο θέατρο.

Έχετε πάρει δανεικά σε περιόδους που οικονομικά δυσκολευόσασταν;

Ναι, έχω πάρει.

Είστε ένας άνθρωπος που η αισιοδοξία πηγάζει από μέσα του. Έχετε πιάσει τον εαυτό σας αντιμέτωπο με την κατάθλιψη;

Πάρα πολλές φορές παθαίνω συνεχόμενες μελαγχολίες. Κατάθλιψη δεν ξέρω, δεν μου την έχει διαγνώσει κάποιος. Μελαγχολία όμως, έχω συχνά, φαίνομαι αισιόδοξη, προσπαθώ να είμαι, αλλά με πιάνει αρκετές φορές η απαισιοδοξία μου και κλείνομαι στο σπίτι μου.

Έχετε αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα των κιλών σας….

Τα κιλά χάνονται, ξαναβρίσκονται, ξαναβάζονται (γέλια). Υπάρχει ένα πάρε δώσε με το σωματικό βάρος.

Αυτό σας κουράζει;

Όταν με ενοχλεί πολύ, προσπαθώ να κάνω κάτι, γιατί μεγαλώνουμε και δεν θα ήθελα να έχω πολλά προβλήματα υγείας.

Η σχέση σας με το φαγητό είναι σχέση εξάρτησης;

Είναι συναισθηματικό το φαγητό. Υπάρχουν άνθρωποι που τρώμε γιατί συναισθηματικά κάτι μας λείπει εκείνη τη στιγμή. Είναι πολύ δύσκολο να εξαρτάσαι από το φαγητό, γιατί δεν φαίνεται. Είναι μια εξάρτηση και γι’ αυτούς που τρώνε και γι’ αυτούς που δεν τρώνε.

Αντιμέτωπη με τη βουλιμία ήρθατε ποτέ;

Πολλές φορές, να θέλω να φάω τα πάντα, ενώ έχω χορτάσει. Είναι κάτι που συμβαίνει, υπάρχουν τέτοιες κρίσεις. Είναι λίγο δύσκολο, γι’ αυτό προσπάθησα να βρω κάποιον διατροφολόγο-διαιτολόγο να με βοηθήσει. Βασικά προσπαθώ να τα βρω με τον εαυτό μου.

Πολλές φορές έχετε παραδεχτεί ότι ακόμη και από τα social media έχετε δεχτεί bullying για τα κιλά σας….

Έχω δεχτεί ναι. Πρέπει να τα λέμε, γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες που όλα αυτά τα καταπίνουν και τα δέχονται από πολλούς ανθρώπους, από τον σύντροφο, τον άντρα, τον πατέρα τους και δεν μιλάνε.

Όταν κάποιος χρησιμοποιεί άσχημες λέξεις για να σας χαρακτηρίσει εξαιτίας των κιλών σας, δεν είναι βαρύ;

Δεν πειράζει τον βρίζω και εγώ (γέλια).

Δεν σας πληγώνει;

Εκείνη τη στιγμή, όταν ο άλλος μου λέει «Άι μ@ρη χοντρή πέρνα το φανάρι και πλύνε κάνα πιάτο» με πληγώνει. Μετά όμως, λέω κάποιο πρόβλημα θα έχει και αυτός πρωί πρωί. Και το καλύτερο είναι ότι όταν και ο ίδιος είναι χοντρός (γέλια). Έχω πρόσφατο παράδειγμα στο φανάρι της Καλλιρόης που μίλησε έτσι και ήταν ο ίδιος χοντρός. Επίτηδες δεν πέρασα το φανάρι και το χάσαμε και οι δυο και ήταν κι ένας νεαρός δίπλα και γελούσε.

Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved