Ιωάννα Παππά: «Ο γάμος δεν είναι κάτι που με απασχολεί»!
Showbiz

Ιωάννα Παππά: «Ο γάμος δεν είναι κάτι που με απασχολεί»!

Η Ιωάννα Παππά είναι από τις γυναίκες που δεν ακολουθούν τα στερεότυπα της κοινωνίας και ο γάμος είναι κάτι που δεν σκέφτεται σύμφωνα με συνέντευξή της.

Η Ιωάννα Παππά είναι από τις γυναίκες που δεν "μασάνε" τα λόγια τους και σε κάθε συνέντευξη που δίνει μιλάει για όλα.

Έτσι λοιπόν μίλησε για την ζωή της μετά την γέννηση του γιου της, για το πως είναι σαν μητέρα και για το ενδεχόμενο γάμου και βάφτισης του παιδιού της.

Ο γιος σας έγινε δύο ετών, πως ήταν αυτά τα δύο χρόνια και κατά πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας;

Βρίσκομαι σε μια στιγμή που έχει αρχίσει μια πολύ καλή επικοινωνία με το παιδί και είναι ένα ενδιαφέρον κομμάτι πια, γιατί αυτή η αλληλεπίδραση δημιουργεί μια καινούρια συνθήκη. Σαφώς τα συναισθήματα όταν αποκτάς ένα παιδί είναι μια απίστευτη χαρά κι ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που σου έχει συμβεί, έχεις την αίσθηση μιας αγάπης που δεν την έχεις ξανανιώσει, όμως όταν αρχίζει η επικοινωνία νομίζω ότι είναι η απόλυτη συνειδητοποίηση της σχέσης γονιού παιδιού.

Σας έχουν δημιουργηθεί τύψεις που συνεχίζετε την εργασία σας τώρα που το παιδί είναι μικρό, γιατί το ακούμε συχνά αυτό από άλλες μητέρες.

Όχι έχω περάσει πολύ χρόνο με το παιδί μου κι όταν δεν δουλεύω είμαι αποκλειστικά μαζί του. Δεν ανήκω σε αυτή την μερίδα. είναι ένα παιδί πολύ χαρούμενο και φαίνεται ότι νιώθει μεγάλη ασφάλεια κι αυτό το διακρίνω όταν πηγαίνουμε σε καινούριους χώρους και δείχνει να μην φοβάται.

Ως μητέρα πως θα σας χαρακτηρίζατε; Είστε υπερπροστατευτική;

Υπερπροστατευτική κάπως είμαι, γιατί είναι σε μία ηλικία ακόμη που χρειάζεται πολύ προσοχή. Διανύουμε την περίοδο που μαθαίνει να κινείται, να σκαρφαλώνει, να τρέχει. Εκεί τον προστατεύω πάρα πολύ, αλλά δέχεται πολύ στοργή και αγάπη. Προσπαθώ να βάζω κάποια όρια, του μιλάω, του εξηγώ πράγματα.

Οι ισορροπίες στο σπίτι άλλαξαν μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας;

Όταν αλλάζει το πρόγραμμα της καθημερινότητας επειδή πρέπει να εντάξεις έναν καινούριο άνθρωπο στη ζωή σου σίγουρα προκύπτει μία καινούρια ρουτίνα. Και οι δύο έπρεπε να βγούμε από τους δικούς μας ρυθμούς κι αυτό δεν είναι πολύ εύκολο για δύο ανθρώπους που είναι πολύ δραστήριοι επαγγελματικά, αλλά δεν έχεις άλλη επιλογή και το κάνεις με πολύ μεγάλη χαρά. Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη, είναι μονόδρομος.

Ο γάμος και η βάφτιση είναι στα σχέδια σας;

Δεν ξέρω, δεν είναι μέσα στις σκέψεις μας. Είμαστε μια οικογένεια, δεν νιώθουμε ότι χρειάζεται κάτι για να ενισχύσει την αίσθηση της οικογένειας. Στο μέλλον μπορεί να προκύψει αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί ιδιαίτερα.

Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved