Αποκλειστικό: Την ώρα που ήταν στη σκηνή του J2US, της έσπαγαν το αυτοκίνητο για να την κλέψουν!
Showbiz

Αποκλειστικό: Την ώρα που ήταν στη σκηνή του J2US, της έσπαγαν το αυτοκίνητο για να την κλέψουν!

Μπορεί για τους περισσότερους από τους συμμετέχοντες στο J2US το σόου να μπήκε στη ζωή τους με το... δεξί, όχι όμως και για τη Δήμητρα Κατσαφάδου που λίγο μετά την εμφάνισή της στη σκηνή, βρήκε το αυτοκίνητό της σπασμένο!

Ο λόγος για τη γνωστή επιχειρηματία και χημικό, ιδιοκτήτρια αλυσίδας καταστημάτων καλλυντικών που δημιουργεί μόνη της, η οποία ήταν η μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας του J2US και εμφανίστηκε αργά το βράδυ στη σκηνή του σόου.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης όταν την υποδέχτηκε, ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή αβέβαιο ότι θα καταφέρει να εμφανιστεί. Αφενός μεν λόγω των απαιτητικών υποχρεώσεων της επιχειρηματία, αφετέρου γιατί η ίδια ντρεπόταν και δεν ήθελε να εκτεθεί στα φώτα και τις κάμερες καθώς δεν είναι εξοικειωμένη. Τελικά, όμως, τα κατάφερε και χθες αργά το βράδυ και ενώ είχαν ολοκληρωθεί όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών, έκανε την έκπληξη και μαζί με την Ελένη Δήμου εμφανίστηκε και τραγούδησε, χωρίς όμως να δεσμευτεί ότι θα τα καταφέρει και στη συνέχεια του σόου.

Πού να ήξερε ότι την ίδια ώρα, άγνωστος ή άγνωστοι έσπαγαν το πίσω παράθυρο του πολυτελούς τζιπ με το οποίο είχε καταφτάσει στις εγκαταστάσεις που φιλοξενεί την λαμπερή παραγωγή;

Ένας δυνατός θόρυβος ακούστηκε από τη μεριά του πάρκινγκ και ο φύλακας που εκείνη τη στιγμή δεν είχε οπτική επαφή με το συγκεκριμένο σημείο πετάχτηκε έξω για να δει τι συμβαίνει.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έφτασε στον χώρο λίγα λεπτά αργότερα ενώ και ο ίδιος άρχισε να αναζητά τον δράστη ή τους δράστες που είχαν κάνει θρύψαλα το τζάμι του τζιπ. Αμέσως ειδοποιήθηκε και η Δήμητρα Κατσαφάδου η οποία έτρεξε και εκείνη στο αυτοκίνητό της για να δει τι είχε συμβεί.

Ευτυχώς διαπίστωσε πως επρόκειτο μόνο για τη ζημιά στο τζάμι καθώς όπως είδε, δεν πρόλαβε ο φιλόδοξος κλέφτης -άγνωστο αν ήταν παραπάνω από ένας- να της αρπάξει τίποτα μιας και αμέσως από τον θόρυβο της θραύσης των κρυστάλλων κινητοποιήθηκε το προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων αλλά και η αστυνομία η οποία κατέφθασε στον χώρο με μηχανές. Οι αστυνομικοί αμέσως άρχισαν να ψάχνουν για τυχόν ύποπτο στη γύρω περιοχή.

«Δεν στενοχωριέμαι εγώ με τέτοια πράγματα, αυτά συμβαίνουν. Πάλι καλά που άφησαν μέσα τα προϊόντα μου και δεν πρόλαβαν να κλέψουν κάτι. Είναι μόνο η ζημιά στο τζάμι» αρκέστηκε να μας πει χωρίς να χάσει ούτε στιγμή την ψυχραιμία της και εννοώντας κάθε λέξη της η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Το ίδιο είπε και στους Αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο για έρευνα, χωρίς όμως να εντοπίσουν τελικά τον δράστη ή τους δράστες.

Δείτε παρακάτω βίντεο από το αυτοκίνητο της Δήμητρας Κατσαφάδου μετά το περιστατικό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved