Νικολαΐδη: Η νικήτρια του MasterChef βρέθηκε στον γάμο συμπαίκτη της και έπιασε την ανθοδέσμη!
Showbiz

Νικολαΐδη: Η νικήτρια του MasterChef βρέθηκε στον γάμο συμπαίκτη της και έπιασε την ανθοδέσμη!

Να ραφτούμε λέτε τώρα που η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, νικήτρια του τελευταίου κύκλου του MasterChef έπιασε την ανθοδέσμη;

Χθες ο καλός της φίλος και πρώην συμπαίκτης της Αλέξανδρος Ακριτίδης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του στη Χαλκιδική και η Μαργαρίτα όπως και πολλοί ακόμα συμπαίκτες του γαμπρού βρέθηκαν εκεί για να παραστούν στην ομορφότερη μέρα της ζωής του.

Ως καθαρόαιμος Πόντιος, ο Αλέξανδρος χόρεψε ποντιακούς χορούς τόσο στο σπίτι όπου ντυνόταν όσο και αργότερα στην εκκλησία, όσο περίμενε τη νύφη.

Ανάμεσα στους πρώην συμπαίκτες του που έδωσαν το παρών ήταν ο Διονύσης Σαρακίνης, η αγαπημένη του Ανούς αλλά και πολλοί ακόμα άλλοτε πρωταγωνιστές στις κουζίνες του Master Chef την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε.

Όλοι έδειξαν να περνούν πολύ καλά μιας και ήταν και μία ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα και να δουν από κοντά και τις ομορφιές της Χαλκιδικής.

Highlight του γάμου φυσικά η στιγμή που η νύφη πέταξε τη νυφική ανθοδέσμη της προς τις ανύπαντρες καλεσμένες και με ένα... σάλτο την έπιασε η Μαργαρίτα η οποία φυσικά ενθουσιάστηκε.

Κάτι που σημαίνει πως, όπως ορίζει το έθιμο, θα είναι η επόμενη που θα ντυθεί νύφη.

Είναι αλήθεια άλλωστε πως η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι μαγειρικής από τότε ακόμα που βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι έλεγε χαριτολογώντας στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως ήθελε να είναι εκείνος ο κουμπάρος της στον γάμο της με τον αγαπημένο της Χρήστο, επίσης σεφ στο επάγγελμα.

Προσφάτως σε τηλεοπτική της συνέντευξη άλλωστε, η Μαργαρίτα αποκάλυψε τα σχέδιά της με τον Χρήστο της: «Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Χρήστο, αν και δεν έχει γίνει πρόταση γάμου» είπε.

Δείτε το βίντεο με στιγμιότυπα από τον γάμο του Αλέξανδρου Ακριτίδη αλλά και τη στιγμή που η Μαργαρίτα πιάνει τη νυφική ανθοδέσμη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved