Εβελίνα Νικόλιζα: Η γνωριμία του συντρόφου της Κλεάνθη με τη μαμά της και οι προτάσεις για τηλεόραση
Showbiz

Εβελίνα Νικόλιζα: Η γνωριμία του συντρόφου της Κλεάνθη με τη μαμά της και οι προτάσεις για τηλεόραση

Κάθε Σάββατο και Κυριακή η δημοφιλής YouTuber εμφανίζεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται». Μαζί με τον μουσικό σύντροφό της, Κλεάνθη φωτογραφίζονται για το ΟΚ!, μιλούν για τη σχέση τους, τη γνωριμία του Κλεάνθη με τη Μπέσσυ Αργυγράκη αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί η Εβελίνα Νικόλιζα.

Κλεάνθη, θυμάσαι την πρώτη γνωριμία με τη μαμά της Εβελίνας, Μπέσσυ Αργυράκη;

Κλεάνθης: Τη μαμά της Εβελίνας ήταν σαν να τη γνώριζα, γιατί οι γονείς μου αγαπούσαν πολύ τα τραγούδια της και τα ακούγαμε συχνά μέσα στο σπίτι. Εβελίνα: Στην πραγματικότητα όταν συναντήθηκαν πρώτη φορά εμείς δεν είχαμε γίνει ακόμα ζευγάρι, γιατί πολύ συχνά οι γονείς μου έρχονταν στα live που κάναμε με την μπάντα. Η μητέρα μου κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε όταν μία μέρα είδε ένα σημάδι στον λαιμό μου από τα φιλιά του Κλεάνθη και ήξερε ότι την προηγούμενη μέρα την είχαμε περάσει μαζί. Τον Κλεάνθη τον συμπαθούσε πάρα πολύ, οπότε αντέδρασε καλά. Και το λέω αυτό, γιατί στο παρελθόν είχα ζήσει άβολες στιγμές με προηγούμενες σχέσεις μου.

Εβελίνα, πώς αντέδρασες όταν η μητέρα σου σου είπε ότι δέχτηκε πρόσφατα πρόταση για να λάβει μέρος στο Dancing with the Stars;

Εβελίνα: Ήμουν πολύ θετική. Η μητέρα μου το έχει με τον χορό και πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλή, αν τελικά προκύψει.

Τα τελευταία χρόνια έχεις δεχτεί και εσύ αρκετές προτάσεις για την τηλεόραση. Ξεκίνησες κάνοντας δοκιμαστικό για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μετά για το Πρωινό του ΑΝΤ1 και το Love It του ΣΚΆΪ και τώρα συνεργάζεσαι για δεύτερη σεζόν με τη Ναταλία Γερμανού.

Εβελίνα: Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε τύχει να κάνουμε μία συνέντευξη με τη μητέρα μου στο σπίτι και ύστερα μας προσκάλεσαν να πάμε στο πλατό. Δυο-τρεις μέρες μετά με πήραν ξανά τηλέφωνο και μου είπαν: «Θέλεις να έρθεις ξανά στην εκπομπή;». Αυτό έγινε μερικές φορές ακόμα. Αλλά ποτέ κανείς δεν μου είπε ότι δοκιμάζομαι για κάτι ή ότι υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας. Οπότε λογικά δεν τους έκανα, γι’ αυτό που είχαν στο μυαλό τους. Μετά δέχτηκα πρόταση για να είμαι στην καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τη Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη και πέρσι μού ζήτησαν να κάνω δοκιμαστικό για το Love It και το Πρωινό του ΑΝΤ1. Όταν όμως με πήρε τηλέφωνο η Ναταλία, τελείωσαν όλα! Την παρακολουθώ και τη θαυμάζω χρόνια και ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστούμε.

Κλεάνθης: Εγώ τότε, επειδή τα συζητούσαμε, της είπα ότι μου άρεσε πολύ που την πήρε η ίδια η Ναταλία τηλέφωνο και όχι κάποιος συνεργάτης της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved