Κοραλία Καράντη: «Καλός ο έρωτας, αλλά, ειδικά στην εποχή μας, θεωρώ πως είναι υπερεκτιμημένος»
Showbiz

Κοραλία Καράντη: «Καλός ο έρωτας, αλλά, ειδικά στην εποχή μας, θεωρώ πως είναι υπερεκτιμημένος»

Στη νέα σειρά του Mega Το αύριο μας ανήκει, πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν η Κοραλία Καράντη. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η ηθοποιός μιλά για τον έρωτα, το φλερτ, τον ρόλο της στη σειρά αλλά και πώς της αρέσει να περνά το χρόνο της εκτός δουλειάς.

Ο έρωτας οδηγεί σε υπέρβαση;
Καλός είναι ο έρωτας, αλλά, ειδικά στην εποχή μας, θεωρώ πως είναι υπερεκτιμημένος. Όταν θέλουμε να πούμε κάτι ωραίο, είναι έρωτας, είναι σέξι. Έχουμε αντικαταστήσει αλλά θετικά επίθετα με ό,τι αφορά το ερωτικό γίγνεσθαι. Υπερβολή, πολλή φασαρία για τον έρωτα και το τι είναι σέξι! Μήπως τελικά δεν είμαστε και τόσο ερωτική κοινωνία, από τη στιγμή που μιλάμε τόσο πολύ για τον ερώτα; Εδώ δεν γίνεται καν φλερτ πλέον.

Σε φλερτάρουν;

Ναι, βέβαια, γιατί όχι;

Άρα δεν έχει χαθεί εντελώς το φλερτ; Έχει πάρει εντελώς άλλη μορφή. Δεν είναι φλερτ, είναι ένα παιχνίδι.

Πώς σκέφτεσαι το μέλλον σου;

Δεν κάνω σκέψεις για το μέλλον, θα ήμουν αφελής αν έκανα. Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα, είναι όλα ρευστά και αβέβαια στην εποχή μας. Δεν φαντάζομαι τίποτα. Εύχομαι όμως. Να μην αρρωστήσω ή, αν αρρωστήσω, να μην υποφέρω, να μην επιβαρύνω τον γιο μου και να μπορώ να κρατήσω μέχρι το τέλος της ζωής μου την αξιοπρέπεια μου και την ακεραιότητα της υπόστασης μου. Στις συνθήκες όπου ζούμε, κινδυνεύει κι αυτό πια να χάσουμε τον πυρήνα της ύπαρξης μας.

Πέρα από το γιο σου και τη δουλειά σου, στο χρόνο που αφιερώνεις στον εαυτό σου, τι απολαμβάνεις;
Αν με ρωτούσες προ COVID-19, θα ήξερα πολύ καλά τι να σου απαντήσω. Τώρα ζω μια ζωή απομονωμένη. Βλέπω σπάνια τους φίλους μου,, κυκλοφορώ κυρίως για τη δουλειά, οπότε τα πράγματα που κάνω περιλαμβάνουν εμένα εντός σπιτιού κατά κύριο λόγο. Παρακολουθώ κάποια σίριαλ σε πλατφόρμες, διαβάζω, αλλά όχι στο βαθμό που το έκανα παλιά, και επικοινωνώ τηλεφωνικά με φίλους.

Μιλώντας για δουλειά, τα γυρίσματα για τη νέα καθημερινή σειρά του Μega στην οποία παίζεις απορροφούν πολύ χρόνο;

Όχι πάρα πολύ. Είναι μια ελεγχόμενη κατάσταση, με κρατά σε εγρήγορση αλλά δεν με καταπίνει, και χαίρομαι για αυτό. Ο ρόλος μου δεν είναι ο κεντρικός του σίριαλ, ίσως είναι λιγότερο κεντρικός απ' οτιδήποτε άλλο έχω κάνει. Τον επέλεξα αφενός γιατί μου άρεσε η ομάδα, αφετέρου γιατί η ιδέα της επιστροφής στο σπίτι όλων μας, το Μega, συνδυάστηκε με την επένδυση του καναλιού στην ελληνική μυθοπλασία. Παρότι η σειρά βασίζεται σε γαλλική ιδέα, είναι μια ελληνική εκδοχή.

Ποια είναι η γυναίκα που υποδύεσαι; Είναι μια μάνα δύο κοριτσιών, που είναι πια μεγάλες γυναίκες και η μία έχει επίσης μεγάλα παιδιά, χήρα και γιατρός αφοσιωμένη στην επιστήμη της. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η σχέση των τριών γυναικών, μιας μητέρας με τις δύο θυγατέρες της. Στην ελληνική τηλεόραση βλέπουμε πιο εύκολα το σχήμα μάνα-γιος, είναι πιο μεσογειακό και εμπεριέχει το οιδιπόδειο. Εδώ οι ισορροπίες είναι πιο λεπτές και περίπλοκες, όπως είναι συνήθως οι σχέσεις των γυναικών.

Πόσο σε αντιπροσωπεύει ο τίτλος του σίριαλ; Για να είμαι ειλικρινής, όταν τον πρωτάκουσα, μου ανέβηκε ένας κόμπος στο λαιμό, συγκινήθηκα. Ήταν η εποχή που βγαίναμε από την καραντίνα και πήρα τον τίτλο ως κάτι πολύ ευοίωνο και αισιόδοξο, κάτι που ξυπνά μέσα στον καθέναν μας θετική δύναμη και την καλοσύνη μας. Ίσως σε κάποιους φανεί απλώς ο τίτλος ενός καθημερινού σίριαλ, για μένα στο βάθος του έχει κάτι όμορφο και ελπιδοφόρο.

Την αγαπάς την τηλεόραση;

Το ντεμπούτο μου ήταν ταυτόχρονο. Η πρώτη μου επαγγελματική εμφάνιση ήταν στο θέατρο της τηλεόρασης, στο «Σπιτικό μας» του Δαμιανού στο «Θέατρο της Δευτέρας». Μετά το ένα έφερε το άλλο.

Πηγή hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved