Ελισάβετ Μουτάφη: «Περνώ φουλ εκπαίδευση ως μέλλουσα μαμά με τις κόρες του άντρα μου»
Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: «Περνώ φουλ εκπαίδευση ως μέλλουσα μαμά με τις κόρες του άντρα μου»

Στη νέα σειρά του Mega  ο αύριο μας ανήκει πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν η Ελισάβετ Μουτάφη.H ηθοποιός μίλησε για τη σχέση με τις κόρες του συζύγου της, την επιθυμία της να γίνει μαμά αλλά και την ενασχόλησή της με τη μόδα.

Απάτησες λίγο την υποκριτική κα­θώς στράφηκες σε άλλο τομέα, αυτόν της μόδας, με την ενασχόληση σου με τον οίκο μόδας του Μάκη Τσέλιου, ο οποίος είναι θείος σου.

Δεν την απάτησα! Δίνω εξίσου την προσοχή μου και στις δύο. Η μόδα, πέραν του ότι μου αρέσει, είναι ο χώρος με τον οποίο ασχολείται όλη μου η οικογένεια εδώ και χρόνια, τη ζού­σα και τη ζω από τότε που γεννήθηκα. Επίσης, η υποκριτική έχει άμεση σχέση με την αισθη­τική και το ρούχο. Για να τελειοποιηθεί ένας ρόλος, πρέπει να φορέσεις το κοστούμι του. Όταν λοιπόν μου προτάθηκε από τον θείο μου, ήταν αυτονόητο να θέλω να ασχοληθώ. Βέ­βαια, τώρα που έχω γυρίσματα, με βοηθούν η μητέρα και ο θείος μου. Εγώ είμαι με το ένα πόδι εδώ και με το άλλο εκεί, αλλά τα γυρί­σματα απαιτούν φυσική παρουσία.

Ποια είναι τα καθήκοντα σου;

Η δημιουργία ρούχων. Δεν σχεδιάζω ούτε ρά­βω, αλλά ασχολούμαι ενεργά με τη δημιουργία των σχεδίων μαζί με τον θείο μου.

Έχεις μιλήσει αρκετές φορές για την εξαι­ρετική σχέση που έχεις με την Κωνσταντίνο και την Ισιδώρα, τις κόρες του συζύγου σου Μάνου Νιφλή. Αυτή η σχέση σε βοήθησε στο ρόλο σου;

Πράγματι, με έχει βοηθήσει η επαφή μου με τα κορίτσια - η μία είναι στην εφηβεία, η άλλη λίγο μικρότερη. Είμαστε φίλες, τις λατρεύω και, τώρα που ρωτάς, συνειδητοποιώ κι εγώ πως υπάρχει επιρροή. Τα κορίτσια έχουν μια υπέ­ροχη μητέρα, αλλά, μέσα από τη σχέση μου μαζί τους και τον τρόπο που τις προστατεύου­με με τον πατέρα τους καταλαβαίνω πως παίρ­νω πράγματα που εντέλει περνούν στο ρόλο μου ως Σοφίας. Φυσικά, υπάρχουν μεγάλες δι­αφορές -στη συνθήκη του σίριαλ όλα είναι ακραία-, αλλά υπάρχουν αναφορές. Όλοι οι ηθοποιοί αντλούμε από τη ζωή μας.

Έχοντας εκφράσει την επιθυμία να αποκτή­σεις παιδί, θεωρείς πως εκπαιδεύεσαι λίγο ως μέλλουσα μαμά;

Εννοείται! Περνώ φουλ εκπαίδευση.

Ο χρόνος που περνά σε αγχώνει ως προς τη μητρότητα;

Όχι, δεν με αγχώνει καθόλου. Τα πράγματα έρχονται την ώρα που είναι να έρθουν και, αν δεν έρθουν, αυτό συμβαίνει για κάποιο λόγο.

Πηγή hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved