Mad Clip: Για πρώτη φορά στο «φως» το πόρισμα για το μοιραίο τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή!
Showbiz

Mad Clip: Για πρώτη φορά στο «φως» το πόρισμα για το μοιραίο τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή!

Για πρώτη φορά έρχεται στο φως ολόκληρο πόρισμα του Μηχανολόγου/ Ηλεκτρολόγου – Μηχανικού Παναγιώτη Μαδιά ο οποίος ασχολήθηκε ενδελεχώς με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip.  

Η Real δημοσιεύει σήμερα ολόκληρο το πόρισμα του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στον τόπο του τροχαίου και κατέγραψε τα πάντα σε ό,τι αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο γνωστός τράπερ.

Μεταξύ άλλων το πόρισμα αναφέρει:

«Η ταχύτητα πρόσκρουσης του αυτοκινήτου στη μεταλλική κολώνα ήταν μικρότερη της αρχικής ταχύτητας του οχήματος η οποία υπολογίζεται στα 134χλμ /ώρα, λόγο της επιβράδυνσης που υφίσταται το όχημα ολισθαίνοντας με τους τροχούς του.

Έτσι, την ταχύτητα πρόσκρουσης την υπολογίσαμε στα 80-85χλμ/ώρα. Σε παρόμοιες προσκρούσεις είχαμε θανατηφόρους τραυματισμούς ακόμη και με 65χλμ/ώρα».

Η μοιραία εκτροπή της Porsche του Mad Clip

«Την 5ημέρα μετά το συμβάν υπέπεσε στην αντίληψή μου υλικό από τις κάμερες του παρακείμενου πρατηρίων καυσίμων και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εμπλοκής κάποιου άλλου οχήματος, ζώου ή πεζού.

Ερμηνεύοντας λοιπόν το υλικό παρατηρήσαμε τα εξής: Το αυτοκίνητο εξέρχεται με επιτυχία το καμπυλόγραμμο τόξο της δεξιάς στροφής και μέσα στην ευθεία παρατηρείται μια πολύ μικρή δεξιόστροφη κίνηση (μικρή περιστροφή) του αυτοκινήτου και εν συνεχεία βλέπουμε όλως παραδόξως μια αλλοπρόσαλλη και μη αναμενόμενη εντελώς ξαφνική εκτροπή του αυτοκινήτου με φόρα και κατεύθυνση αριστερόστροφη.

Εν συνεχεία επέρχεται η πρόσκρουσή του στο μεταλλικό ιστό φωτισμού αφού προηγουμένως διέγραψε τόξο 210 μοιρών».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved