Μαρία Τζομπανάκη: Η συνεργασία με τον γιο της Ορφέα και η ζωή της με το εγγόνι της!
Showbiz

Μαρία Τζομπανάκη: Η συνεργασία με τον γιο της Ορφέα και η ζωή της με το εγγόνι της!

Η Μαρία Τζομπανάκη σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε για την σειρά που πρωταγωνιστεί αλλά και για την ζωή της στην Αμερική στην περίοδο της καραντίνας.

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης, μητέρα και γιος, συνάδελφοι και τώρα συνεργάτες στην ερωτική δραματική σειρά του ALPHA «Σασμός».

Η ηθοποιός μίλησε για την ζωή την συνεργασία με τον γιο της, την ζωή της με το εγγόνι της αλλά και για το αν παρεμβαίνει στην ανατροφή του εγγονού της.

Κοινά σημεία: «Το κοινό μου σημείο με τον ρόλο είναι η αφο­σίωση μου στα παιδιά και την οικογένεια. Είναι πιστές. Δεν έχω αυτό που πρεσβεύει η Καλλιόπη., σαν ιδέα. Πιστεύει και τροφοδοτεί την ιδέα της βεντέτας. Σαν Μαρία Τζομπανάκη, διαφωνώ. Όμως, εάν μου πείραζε κάποιος τον γιο μου ή τον εγγονό μου, δεν ξέρω τι θα έκανα. Και να μην αφήσει ο Θεός να μου συμβεί».

Συνεργασία με τον γιο της: «Σπάνια ευκαιρία αυτή η συνερ­γασία αλλά και ευλογία. Ήθελα πάντοτε να παίξω με τον γιο μου, τον Ορφέα. Χαίρομαι πάρα πολύ που μου συνέβη αυτό».

Ενθάρρυνση από τον σύζυγο Γιάννη Βάλβη: «Το συζήτησα και με τον σύζυγο μου και με ενθάρ­ρυνε, Η πρώτη καραντίνα με στρί­μωξε πολύ και ψυχολογικά. Αλλο είναι να βγαίνεις στη γειτονιά σου και άλλο είναι να είσαι κλει­σμένη σε έναν ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη και να τα βλέπεις όλα από μεγάλη απόσταση. Τώρα βρι­σκόμαστε με τον σύζυγο μου σε ταξίδια. Το ήξερα εξαρχής ότι θα πηγαινοέρχομαι στην Αμερική».

Υπήρξε μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες: «Η αλήθεια είναι ότι ήμουν όμορφη γυναίκα. Τώρα είμαι αλλιώτικα ωραία. Ο χρόνος για μένα είναι ο Ορφέας και το παιδί του γιου μου που θα μεγα­λώσει. Η ζωή που εξελίσσεται. Δεν έχω θέμα με το γήρας, έτσι όπως ρατσιστικά το αντιμετωπί­ζουν. Θεωρώ ότι η ομορφιά δεν τελειώνει, όταν αρχίζουν οι ρυτίδες. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη, λέω "εσύ είσαι, βρε Μαρία; Εσύ μπορείς να πιάσεις το βουνό και να το κάνεις έτσι στα χέρια σου". Τώρα έζησα και τη γέννηση του παιδιού του παιδιού μου. Και ρωτάω τον γιο μου: "Λες να ζήση και τη γέννηση του δισέγγονο μου;" και ο Ορφέας μου άπανά "Ικανή σε έχω!"».

Του παιδιού μου το παιδί: «Πρόσφατα έλεγα στον Ορφέα ότι "δεν μπορεί να αγαπήσω υπαρκτό πρόσωπο πιο πολύ από εσένα". Τώρα νιώθω έτσι για τον εγγονό μου. Δεν περιγράφεται. Πρέπει να το ζήσεις».

Παρεμβάσεις στη φροντίδα του εγγονού: «Ποτέ. Η μάνα μεγαλώνει το παιδί. Εγώ θα είμαι θεάτης διασκεδαστής. Αν θέλουν τις συμβουλές μου τα παιδιά, ευχαρίστως να τις πω. Εγώ θα τον χαρώ χωρίς το άγχος της ανατροφής, γιατί το έχουν δύο υπέροχοι γονείς».

Η ωραιότερη στιγμή της ημέρας με τον εγγονό της: «Όταν γυρνώ τα υπέροχα γκριζοπρασινογαλάζια μάτια του, καρφώνει το βλέμμα του και με κοιτάζει. Και του "πολλά ξέρεις εσύ για μένα. Πάρα πολλά. Αυτό είναι μαγικό"».

Πηγή: τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved