Δήμητρα Παπαδήμα: «Έχω γράψει ένα σενάριο που βρίσκεται ήδη στον ΑΝΤ1»!
Showbiz

Δήμητρα Παπαδήμα: «Έχω γράψει ένα σενάριο που βρίσκεται ήδη στον ΑΝΤ1»!

Η Δήμητρα Παπαδήμα αποκαλύπτει τα επόμενα σχέδιά της αλλά και για τον ρόλο της στην σειρά «Ήλιος».

Η Δήμητρα Παπαδήμα επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 12 χρόνια και έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην σειρά, για την επιστροφή της αλλά για το ενδεχόμενο να προβληθεί από την συχνότητα του ΑΝΤ1 το σενάριο που έγραψε, το οποίο είναι μια μαύρη κωμωδία.

Τι έχει η σειρά και, μέσα σε αυτόν τον ανταγωνισμό φέτος, κρατάει σταθερά μία από τις πρώτες θέσεις;

«Όλα παίζουν ρόλο όταν συμβαί­νει αυτό. Σίγουρα το κάστινγκ. Όταν υπάρχει σωστή επιλογή ηθοποιών, αποκτά άλλη βαρύ­τητα το έργο. Αναδεικνύεται, ένας ρόλος με τη σωστή επιλογή ηθοποιού. Μετά το συνεργείο των τεχνικών, που είναι από τα καλύτερα που έχω συνεργαστεί. Η ευγένεια τους και η αγάπη τους για τη δουλειά είναι πρωτό­γνωρη. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τέτοιο συνερ­γείο. Και φυσικά η παραγωγή».

Απέχετε από την τηλεόραση πάρα πολλά χρόνια, πώς απο­φασίσατε να επιστρέψετε;

«Πράγματι. Τελευταία φορά ήμουν πάλι στον ΑΝΤΙ το 2009 με τον "Γητευτή". Και τώρα πάλι -επειδή φοβάμαι τις κατα­στάσεις- θα έλεγα όχι, αλλά τελικά, λόγω του ότι σε αυτήν την εταιρία έβγαλα και το τελευ­ταίο βιβλίο μου -στα "Ελλη­νικά Γράμματα"-, θεώρησα ότι αφού συνεργάζομαι ήδη θα ήταν σωστό να δεχτώ. Η εταιρία παρα­γωγής είναι η Πεδίο Production και ανήκει στον ίδιο όμιλο».

Πώς αισθάνεστε που επιστρέ­ψατε μετά από τόσα χρόνια; Είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που κάνετε όλο αυτό το διάστημα…

Ναι, είναι. Η τηλεόραση θέλει εντατικούς ρυθμούς, πολύ γρή­γορους, πρόκειται για ένα καθη­μερινό σίριαλ. Και τα καθη­μερινά είναι για τα νέα παιδιά που έχουν όρεξη να τρέχουν, να παίζουν, να φαίνονται. Εγώ κουράζομαι, αλλά έχει τα ωραία της και η τηλεόραση, γιατί η γρηγοράδα και η σπιρτάδα, που πρέπει να έχεις εκεί, είναι μία πρόκληση».

Τα τελευταία χρόνια έχετε αφιερωθεί αποκλειστικά στη συγγραφή και στο θέατρο;

«Ναι, το "Βίος βίας" είναι το 15ο βιβλίο που έγραψα».

Κάνετε θέατρο φέτος;

«Καλώς εχόντων των πραγμά­των, θα συνεχίζω το "Μαρίκα Κοτοπούλη - Το αγρίμι", με το οποίο κάναμε μία μικρή περιο­δεία το καλοκαίρι, η οποία πήγε εξαιρετικά. Έτσι, ελπίζω να συνεχίσουμε και φέτος. Το κοινό μου δίνει μεγάλη δύναμη, γι' αυτό ήδη μιλάω με κάποιο θέατρο, το οποίο δεν μπορώ το ανακοινώσω ακόμα. Αυτά είναι τα θεατρικά σχέδια μου, αλλά έχω γράψει και ένα σενάριο που βρίσκεται ήδη στον ΑΝΤ1».

Σενάριο; Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται· Περί τίνος πρόκειται;

«Είναι μία μαύρη κωμωδία. Είναι πανέτοιμο με κλεισμένους ηθοποιούς, με σκηνοθέτες και περιμένουμε να μας πουν αν το θέλουν ή όχι. Μέχρι τώρα όμως, κανείς δεν τολμάει γιατί η κωμωδία αυτή καυτηριάζει την πραγματικότητα με έξυπνο τρόπο και απευθύνεται στους νέους».

Ποιους ηθοποιούς έχετε κλείσει;

«Έχω θετικές απαντήσεις από τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τον Άρη Σερβετάλη, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, τη Λουκία Μιχαλοπούλου, τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και θα παίξω κι εγώ. Για τη σκηνοθεσία έχει πει το "ναι" ο Χρήστος Δήμας».

Πηγή: τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved