Η Γιαννάτου δίνει spoiler για τις Άγριες Μέλισσες: «Η Ζωή φλερτάρει πολύ έντονα με τον κίνδυνο»!
Showbiz

Η Γιαννάτου δίνει spoiler για τις Άγριες Μέλισσες: «Η Ζωή φλερτάρει πολύ έντονα με τον κίνδυνο»!

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μιλάει για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» και αποκαλύπτει τις επιπτώσεις που θα έχει το ερωτικό τρίγωνο Δούκα - Ζωή - Κωνσταντή.

Η Ζωή Μεγαρίτη, που υ­ποδύεται η Μαρκέλλα Γιαννάτου, νιώθει εγκλω­βισμένη στον γάμο της με τον Α­κύλα και δεν θα διστάσει να βρει την ευτυχία σε άλλη αγκαλιά.

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της ηρωίδας.

Τι ήταν αυτό που σας κέντρισε το ενδιαφέρον στον ρόλο της Ζωής;

«Είναι μια γυναίκα τελείως δια­φορετική από αυτό που φαίνε­ται κι αυτό έχει πολύ ενδιαφέ­ρον υποκριτικά».

Στο διάστημα που ήταν στη φυλακή ο σύζυγος της εκείνη αναθεώρησε πολλά πράγματα για τη σχέση τους;

«Όταν καταδικάστηκε ο Ακύλας, εκείνη του ζήτησε διαζύγιο, γε­γονός που σημαίνει ότι ήδη δεν περνούσε καλά σε αυτό τον γά­μο».

Τι ήταν αυτό τελικά που την κράτησε κοντά του;

«Αυτό είναι κάτι που θα απο­καλυφθεί στη συνέχεια, δεν το ξέρω κι εγώ ακόμη. Πάντως, παντρεύτηκε πάρα πολύ μικρή και έκανε και παιδιά πολύ μικρή, κι εκείνη την εποχή δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα να χωρίσει κάποιος και ειδικά μια γυναίκα».

Ο Ακύλας είναι φιλικά προ­σκείμενος στο χουντικό καθε­στώς. Η Ζωή είναι αντίθετη σε αυτό;

«Ναι, οπότε η δυσκολία της εί­ναι ακόμη μεγαλύτερη, γιατί, από τη μία, πρέπει να στηρίζει τον σύζυγο της και, από την άλ­λη, δεν συμφωνεί καθόλου».

Θα τη δούμε κάποια στιγμή να κάνει την επανάσταση της;«Στα επεισόδια που έχω διαβά­σει μέχρι στιγμής, δεν έχω δει κάτι τέτοιο, αλλά το ελπίζω και νομίζω ότι θα το κάνει κιόλας. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, ζει αρκετά αντισυμβατικά. Έχει κι εκείνη τα μυστικά της και είναι πολύ ριψοκίνδυνη στις κινήσεις της. Φλερτάρει πολύ έντονα με τον κίνδυνο από τα πρώτα επεισόδια».

Ποια είναι η σχέση της με τα παιδιά της;

«Τα αγαπάει πάρα πολύ κι έχει πολύ καλή σχέση με τον γιο της. Με την κόρη της, δυστυ­χώς, υπάρχει κόντρα. Αν και στην προσωπική μου ζωή συ­νηθίζω να λέω ότι οποιαδήποτε κόντρα υπάρχει μεταξύ γονέα-παιδιού φταίει πάντα ο γονέας, στη συγκεκριμένη περίπτωση η μικρή θεωρεί ότι η μητέρα της κινείται με λανθασμένο τρόπο. Δεν έχει απόλυτα άδικο από τη σκοπιά της».

Η κόντρα του γιου της με τον πατέρα του πού οφείλεται;

«Στο γεγονός ότι ο Ακύλας είναι αυταρχικός, είναι ένας σκληρός άνθρωπος. Ο γιος του δεν κάνει
αυτά που θέλει ο πατέρας του, οπότε είναι σε μία διαρκή δια­μάχη».

Έχει προσπαθήσει η Ζωή, ώστε τα παιδιά της να αποφύγουν τα αρνητικά πρότυπα του πατέρα τους;

«Δεν μπορώ να ξέρω για τόσο πριν, αλλά νομίζω ότι επειδή δεν συμφωνεί η ίδια, προφανώς και ο τρόπος που τα διαπαιδαγώγη­σε ήταν κυρίως σύμφωνα με τα δικά της πιστεύω και όχι με του άντρα της».

Τι είναι αυτό που την κάνει να αποδεχτεί τον αρραβώνα της κόρης της με τον Μελέτη;

«Κυρίως γιατί η κόρη της δεί­χνει να είναι ευτυχισμένη. Κάθε μητέρα αυτό δεν θα έκανε;».

Ποια είναι η σχέση της με την αδελφή της;

«Έχω τη χαρά να παίζω με τη Μαρία Καλλιμάνη, η οποία είναι εξαίρετη ηθοποιός και χάρηκα πάρα πολύ που θα κάνουμε τις αδελφές. Η Αιμιλία είναι ιδεο­λογικά πολύ κοντά στον Ακύλα, παρ' όλα αυτά, οι δύο αδελφές δεν τρέφουν αρνητικά συναι­σθήματα. Διαφωνούν κάθετα μεν, αλλά αγαπιούνται».

Οι επιπτώσεις που θα προ­κύψουν από τον παράνομο έ­ρωτα που θα ζήσει η Ζωή, θα είναι απρόβλεπτες;

«Γιαυτό σας είπα ότι ζει επι­κίνδυνα, έχει παράνομο έρωτα σε ένα χωριό, ενώ είναι παντρεμένη με έναν άνθρωπο σαν τον Ακύλα. Είναι αρκετά δυναμική. Τι θα γίνει με αυτόν τον έρωτα, δεν ξέρω ακριβώς, αλλά φαντάζομαι πως αν αποκαλυφθεί, θα γίνει χαμός. Και να σας πω την αλήθεια, δεν είναι ακριβώς έρωτας. Η Ζωή αισθά­νεται ότι αυτός ο άνθρωπος την καταλα­βαίνει».

Πηγή; τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved