Αποκλειστικές φωτό: Ο Μύρωνας Στρατής βολτάρει με τον γιο του στη Νέα Σμύρνη!
Showbiz

Αποκλειστικές φωτό: Ο Μύρωνας Στρατής βολτάρει με τον γιο του στη Νέα Σμύρνη!

Ο Μύρωνας Στρατής δεν μπορεί να αποχωριστεί λεπτό τον γιο του καθώς θέλει να απολαμβάνει μαζί του μικρές καθημερινές στιγμές.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο Μύρωνας Στρατής καθώς η εκλεκτή της καρδιάς του Κατερίνα Ζαπάρδα, έφερε τον Ιούλιο του 2020 στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ήταν πριν τέσσερα χρόνια όταν οι δυο τους ξεκίνησαν μια όμορφη σχέση. Κανείς από τους δυο όμως δεν μπορούσε να φανταστεί, ότι λίγο καιρό μετά θα γινόντουσαν γονείς και ότι ένα Αυγουστιάτικο βράδυ Παρασκευής θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας και ένα παιδί ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε πως ο γιος τους ήρθε 1,5 μήνα νωρίτερα, ωστόσο όλα πήγαν καλά και απολαμβάνουν τώρα χαρούμενες στιγμές μαζί του.

Ο ίδιος όπως φαίνεται είναι χαζομπαμπάς και δεν διστάζει να πάρει τον μικρό μπόμπιρα και να κάνουν βόλτες.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον γνωστό τραγουδιστή στην πλατεία της Νέας Σμύρνης να απολαμβάνει τον περίπατό του μαζί με το μωρό και να μιλάει με τον κόσμο που τον πλησίαζε για να τον γνωρίσει και να του ευχηθεί τα καλύτερα για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved