Άκης Πετρετζίκης: Η πιο γλυκιά φώτο του γιου του λίγο πριν τον γάμο του – Το απίθανο μπλουζάκι του!
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Η πιο γλυκιά φώτο του γιου του λίγο πριν τον γάμο του – Το απίθανο μπλουζάκι του!

Ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία με τον μοναχογιό του που είναι δυόμιση μηνών και λιώσαμε! 

Ο κορυφαίος σεφ ο οποίος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς σε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στον νέο του ρόλο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Άκη Πετρετζίκη ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, με τον γνωστό σεφ να “μαγεύεται” από τη μελαχρινή κοπέλα με τα όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει σχέση, η σχέση έρωτας και ο έρωτας να φέρει τoν πρώτο καρπό του έρωτά τους!

Να σας αναφέρουμε ότι χθες, 26 Σεπτεμβρίου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως ο γάμος του σεφ θα γίνει το πρωί της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου στις 11.30 το πρωί χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται το μέρος. Και η Νάταλι Κάκκαβα αποκάλυψε ότι το ζευγάρι θα δώσει στον γιο του το όνομα Αχιλλέας καθώς επιθυμία τους είναι να έχει τα ίδια αρχικά με τον μπαμπά του, δηλαδή Α.Π.

Πάντως ο σεφ δημοσίευσε μία γλυκιά φώτο του δυόμιση μηνών γιου του και θα ξετρελαθείτε και εσείς με το μπλουζάκι του, δείτε τον στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved