Κωνσταντίνος Παντελίδης: Η πρώτη αντίδραση της μητέρας του για το J2US - Η συγκίνηση για τον Παντελή
Showbiz

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Η πρώτη αντίδραση της μητέρας του για το J2US - Η συγκίνηση για τον Παντελή

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης συμμετέχει στο «J2US» και η μητέρα Αθηνά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την εμφάνιση του δίπλα στον Βασίλη Καρρά.

Η πρεμιέρα του «J2US» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο(25/9) με πρώτο καλεσμένο τον Βασίλη Καρρα, ο οποίος ξεσήκωσε με τις επιτυχίες του τους τηλεθεατές αλλά και όσους βρέθηκαν στο studio.

Το φινάλε του σόου ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό καθώς ο Βασίλης Καρράς φώναξε δίπλα του στη σκηνή, τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, αδερφό του Παντελή.

Ο τραγουδιστής είχε μία ιδιαίτερη σχέση με τον Παντελή Παντελίδη και μάλιστα οι δυο τους είχαν κάνει ντουέτο, το τραγούδι «Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε».

Έτσι, ο Βασίλης Καρράς την ώρα που ερμήνευε τις επιτυχίες του, έκανε νόημα στους μουσικούς να παίξουν το συγκεκριμένο τραγούδι και ζήτησε από τον νεαρό Κωνσταντίνο να σταθεί δίπλα του για να το τραγουδήσουν μαζί.

Την στιγμή αυτή, θέλησε να σχολιάσει η μητέρα του, Αθηνά, η οποία πόσταρε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με τους δύο γιους της και τον Βασίλη Καρρά και σχολίασε με νόημα στη λεζάντα: «Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved