Αιμιλιάνο - Μαριαγάπη: «Ο έρωτάς μας είναι αληθινός- Δεν ήταν για τις κάμερες»
Showbiz

Αιμιλιάνο - Μαριαγάπη: «Ο έρωτάς μας είναι αληθινός- Δεν ήταν για τις κάμερες»

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά γνωρίστηκαν πριν ένα χρόνο μέσα από τη συμμετοχή τους στο GNTM και έγιναν ζευγάρι.

Τα δύο μοντέλα σε συνέντευξή τους μίλησαν για τον έρωτα τους, για όσα είδε ο ένας στον άλλο, αν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους, ενώ αποκάλυψαν ποιος ζηλεύει περισσότερο.

Μόλις κλείσατε έναν χρόνο μαζί. Σπάνια βλέπουμε να κρατάει έρωτας που προέκυψε μέσα από ένα ριάλιτι.

Αιμιλιανό: Είχα μεγάλη πίστη σε αυτή τη σχέση. Το θεωρούσα δεδομένο ότι θα περνούσε αυτός ο χρόνος και θα είμαστε μαζί. Είναι κάτι που είχα εκμυστηρευτεί και στην Μαριαγάπη, της είχα πει πολύ σύντομα το «Σ' αγαπώ».

Μαριαγάπη: Ο ερωτάς μας είναι αληθινός, δεν ήταν για τις κάμερες. Ξεκινήσαμε ως καλοί φίλοι και σχετικά γρήγορα περάσαμε στο ερωτικό κομμάτι.

Αιμιλιανό: Ήμουν πολύ σίγουρος για αυτό. Κάθε 24 του μήνα το γιορτάζουμε, λέμε «ναι, φτάσαμε τους 3, τους 6 μήνες!».

Μαριαγάπη: Η αλήθεια είναι πως πέρασε πολύ ωραία αυτός ο χρόνος. Το καλοκαίρι πήγαμε τις πρώτες μας διακοπές, που ήταν μία ακόμη ωραία εμπειρία.

Τι ήταν αυτό που είδε ο ένας στον άλλο και είπε «εδώ είμαστε»;

Μαριαγάπη: Ξεκινήσαμε ως καλοί φίλοι, οπότε θα έλεγα πως είμαστε σαν αδελφάκια. Μιλούσαμε πολύ και καταλάβαμε από νωρίς πως ο τρόπος που μεγαλώσαμε και κάποια πιστεύω μας είναι παρόμοια. Οπότε αναγκαστικά ταιριάξαμε σε αυτό το κομμάτι. Αυτό που θαυμάζω στον Αιμιλιανό είναι ότι έχει τεράστια υπομονή, σε αντίθεση με μένα. Εγώ ανυπομονώ γενικά.

Αιμιλιανό: Η αλήθεια να λέγεται. Ξεκινάμε πάντα από μια εικόνα. Πρώτα βλέπεις έναν άνθρωπο, παρατηρείς τις κινήσεις του και μετά φτάνει η στιγμή που θα μιλήσεις με εκείνον. Εκεί ήταν που με κέρδισε ολοκληρωτικά η Μαριαγάπη.

Μίλησες για εικόνα. Είναι απαραίτητο για σένα να είναι όμορφη η σύντροφος σου;

Αιμιλιανό: Όχι, δεν είναι απαραίτητο. Δεν ψάχνω την τέλεια γυναίκα από την πλευρά της εμφάνισης, αλλά αναζητώ εκείνη που θα έχει ωραία ποιότητα στα χαρακτηριστικά της ψυχής της. Δεν υπάρχει τέλεια γυναίκα, ούτε και τέλειος άντρας. Από εκεί και πέρα, η ωραία εμφάνιση σε μια γυναίκα είναι εκείνο το κομμάτι που δένει το παζλ. Δεν βασίζομαι, όμως, στην εξωτερική εμφάνιση.

Μαριαγάπη: Προσωπικά, δεν κοιτάζω μόνο την εμφάνιση. Και με προηγούμενα άτομα που μου είχαν αρέσει ίσχυε αυτό. Σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα σε κερδίοει είναι η εικόνα. Αλλά αργότερα, αν δεις ότι ταιριάζετε ως άνθρωποι, η εικόνα παύει και κερδίζει η γενικότερη ένωση.

Κλισέ ερώτηση, αλλά υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σας, με δεδομένο ότι κάνετε την ίδια δουλειά;

Μαριαγάπη: Είναι κάτι που με ρωτάνε και δικοί μου άνθρωποι. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας γιατί είμαστε διαφορετικοί και απευθυνόμαστε σε άλλους πελάτες, είναι αγόρι και είμαι κορίτσι. Είμαι πάντα περήφανη για όσα κάνει ο Αιμιλιανό.

Αιμιλιανό: Δεν έχω δει ούτε ψήγμα ζήλιας από τη Μαριαγάπη, παρά μόνο περηφάνια και στήριξη. Το χαίρομαι πολύ. Τα ίδια νιώθω κι εγώ για εκείνη. Είμαι πολύ χαρούμενος τώρα που φεύγει για την Κίνα και θα ανοίξει τα φτερά της. Όταν κάποιος κάνει ένα μεγάλο βήμα στη ζωή του, όταν βλέπω ότι κάποιος θέλει κάτι πολύ και προσπαθεί για αυτό, τότε θα έχει από μένα την απόλυτη στήριξη.

Τώρα που η Μαριαγάπη θα λείψει για τέσσερις μήνες, αγχώνεστε μήπως η απόσταση επηρεάσει τη σχέση σας;

Μαριαγάπη: Όχι, δεν το βλέπω έτσι, ούτε είναι κάτι που με φοβίζει. Απλώς τώρα που πλησιάζει ο καιρός σκέφτομαι κάποια πράγματα και αγχώνομαι. Αλλά ξέρω πως όλα θα πάνε καλά. Όταν θέλεις κάτι, το πετυχαίνεις.

Αιμιλιανό: Από την αρχή της σχέσης μας, επειδή είναι έτσι η φύση του επαγγέλματος, ξέραμε ότι μπορεί ο ένας να αποχωριστεί τον άλλο. Αυτό έχει να κάνει με τις θυσίες που κάνουμε για το επάγγελμα που αγαπάμε. Ήμασταν προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους προτάσεις.

Σε αυτή τη σχέση ποιος ζηλεύει περισσότερο;

Μαριαγάπη: Ζήλια; Δεν υπάρχει στη σχέση μας. Αλλά για να μη θεωρηθώ υπερβολική, αν κάποιος ζηλέψει, αυτή είμαι εγώ. Αλλά και, πάλι, δεν θα το εκδηλώσω κάπως. Είναι η πρώτη φορά που εμπιστεύομαι τόσο πολύ έναν άνθρωπο ώστε τίποτα αρνητικό δεν μου περνάει από το μυαλό, Αιμιλιανό: Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Δεν υπάρχει η πιθανότητα να «γλυκοκοιτάξει» κάποιος.

Πηγή:OK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved