Λιάγκας: Δικαιώθηκε στο δικαστήριο με τον συνεργάτη της χρηματιστηριακής - Η απόφαση για την αγωγή
Showbiz

Λιάγκας: Δικαιώθηκε στο δικαστήριο με τον συνεργάτη της χρηματιστηριακής - Η απόφαση για την αγωγή

Την προηγούμενη εβδομάδα δικάστηκε μήνυση – έγκληση του δημοσιογράφου – παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα κατά συνεργάτη πολύ γνωστής χρηματιστηριακής εταιρίας για τα αδικήματα της κακουργηματικής απιστίας, απάτης και πλαστογραφίας σε βάρος του.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας καταμήνυσε τον συνεργάτη της χρηματιστηριακής ότι με άπιστες πράξεις, απάτη και πλαστογραφίες εξανέμισε το χαρτοφυλάκιό του στη χρηματιστηριακή, που είχε δημιουργηθεί από τις οικονομίες μιας ζωής και θα ήταν ένα στήριγμα για τα δύο του παιδιά!

Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο και τον καταδίκασε σε ποινή επτά ετών κάθειρξης που δεν εξαγοράζεται, δεν αναστέλλεται αλλά εκτίεται στη φυλακή.

Μετά την έκδοση της οριστικής απόφασης ο δικηγόρος του Γιώργου Λιάγκα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος θα επαναφέρει προς συζήτηση στο Πρωτοδικείο Αθηνών την αγωγή του Γιώργου Λιάγκα κατά της Χρηματιστηριακής του καταδικασθέντος, ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη που υπέστη ο γνωστός παρουσιαστής από τον καταδικασθέντα, συνεργάτη και προστηθέντα της μεγάλης Χρηματιστηριακής.

Το Gossip-tv επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Γιώργου Λιάγκα, κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την απόφασή τους να επαναφέρουν το θέμα της αγωγής κατά της χρηματιστηριακής και τόνισε: «Μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση η κατάθεση του ιδιοκτήτη της χρηματιστηριακής στο ποινικό δικαστήριο καθώς προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τον κατηγορούμενο προκειμένου να γλιτώσει από τις αστικές του ευθύνες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved