Αιμίλιος Χειλάκης: Ο ρόλος του Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες, η ηλικία και ο γάμος με την Αθηνά Μαξίμου
Showbiz

Αιμίλιος Χειλάκης: Ο ρόλος του Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες, η ηλικία και ο γάμος με την Αθηνά Μαξίμου

Μάθε τα πάντα γύρω από το νέο πρόσωπο που θα φέρει την ανατροπή στις Άγριες Μέλισσες. Είναι ο Άκυλας Μεγαρίτης τον οποίο υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης και απόψε θα τον δούμε στην πρώτη του επίσημη! Η ηλικία του, ο νέος ρόλος και ο επιτυχημένος γάμος με την επίσης ηθοποιό, Αθηνά Μαξίμου.

Ο ρόλος του Ακύλα Μεγαρίτη στις Άγριες Μέλισσες

Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι ένας εργολάβος, με ισχυρές σχέσεις με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων. Εστέτ, καλλιεργημένος, γλυκομίλητος, ένας διπρόσωπος χαρακτήρας, αδίστακτος και εξουσιομανής. Λατρεύει το χρήμα και απολαμβάνει τη θέση και τη δύναμη που του προσφέρει το καθεστώς.

Μαθαίνοντας για τον θάνατο του αδερφού του έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μην μείνει κανένας ατιμώρητος για τον θάνατό του.

Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει. Οι αγαστές του σχέσεις με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίχτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα σχέδιά του…

«Δεν έχω το πλήθος των επεισοδίων για τον χαρακτήρα. Είναι ένας άνθρωπος που κινείται από το μίσος, όπως κινήθηκε πάντα ο εθνικισμός, αφού ποτέ το κίνητρο του δεν ήταν η αγάπη στην πατρίδα, αλλά το μίσος προς τους πάσης φύσεως εχθρούς της. Είναι μεγάλο το φάσμα στον εθνικισμό. Είναι παντρεμένος και έχει παιδιά. Όταν αποφυλακίζεται ζητά εκδίκηση για τον αδελφό του. Έχει επαφές με τον Δούκα και καθώς εκείνος μένει πια με τη Μυρσίνη στη Λάρισα, ο Ακύλας με την οικογένεια του εγκαθίσταται στο σπίτι του στο Διαφάνι».

Η ηλικία και η καταγωγή του Αιμίλιου Χειλάκη

Ο Αιμίλιος Χειλάκης γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1970 και είναι 50 ετών. Κατάγεται από την Αθήνα και το ταξίδι του στην υποκριτική ξεκίνησε, τελειώνοντας το σχολείο, όπου φοίτησε με υποτροφία στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης – Καρόλου Κουν. Ο τηλεοπτικός ρόλος που τον έκανε ευρύτερα γνωστό ήταν αυτός στη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, “Η ζωή που δεν έζησα”, με συμπρωταγωνίστρια την Ταμίλα Κουλίεβα

«Ποτέ δεν έβαλα τον εαυτό μου πάνω από τον ρόλο. Ποιος είναι πιο σημαντικός; Ο Οιδίποδας ή ο Χειλάκης; Αν θέσεις αυτό το ερώτημα αμέσως καταλαβαίνεις τα όρια σου. Ξέρετε, είμαι ηθοποιός της φόρμας. Δεν με ενδιαφέρει να τη βγω στον ήρωα, να ψάξω τι έφαγε το πρωί ο Νεοπτόλεμος ή ποια ήταν η παιδική του ηλικία. Στα μεγάλα κείμενα, αν πεις την ιστορία έχεις καθαρίσει»

Ο γάμος με την Αθηνά Μαξίμου και η σχέση τους

Oι δύο ηθοποιοί μετρούν 14 χρόνια γάμου και ζουν τον έρωτά τους

«Ο σύντροφος σου είναι ο πιο σημαντικός εξ αγχιστείας συγγενής σου. Εδώ έχεις τα «πάνω και τα κάτω» με τους συγγενείς σού, δεν θα τα έχεις με τον σύντροφο σου; Τον άνθρωπο που μοιράζεσαι μαζί του την καθημερινότητα σου και τη ζωή σου; Είναι λογικό να υπάρχουν στιγμές διαφωνίας. Αλλά συμφωνώ με την Αθηνά ότι πρέπει να είσαι παρών και να φροντίζεις για τη σχέση σου.

Την παρουσία μας δουλεύουμε όλοι, γι' αυτό πάμε στους ψυχολόγους Για να μπορέσουμε να είμαστε παρόντες σε αυτόν τον κόσμο που συμμετέχουμε όλοι. Θα το πω χοντρά, έχει πάψει ο κόσμος να έχει το τσαγανό για να φαντάζεται, να ονειρεύεται και να βάζει στόχους με τον σύντροφο του. Θέλει μεγάλα αρχ@&*α να μπορέσεις να πεις «”Έλα να ονειρευτούμε μαζί”», έχει πει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved