Γνωστός τραγουδιστής κατηγορείται για trafficking και σεξουαλική κακοποίηση γυναικών και ανηλίκων!
Showbiz

Γνωστός τραγουδιστής κατηγορείται για trafficking και σεξουαλική κακοποίηση γυναικών και ανηλίκων!

Σοκάρουν οι καταγγελίες κατά του γνωστού τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών και ανηλίκων. Βασάνιζε ανελέητα τα θύματά του

Ο R Kelly, είναι σταρ της R&B, γνωστός για την ερμηνεία του τραγουδιού «I Believe I Can Fly», καταδικάστηκε σήμερα (28/9) μετά από 20 χρόνια καθώς κατηγορείται για sex trafficking και ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά σε νεαρές γυναίκες και ανήλικους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ύστερα από μία δίκη που κράτησε έξι εβδομάδες και στην οποία κατέθεσαν 50 μάρτυρες για εννέα υποθέσεις, ο πασίγνωστος σταρ αντιμετωπίζει μέχρι και 100 χρόνια κάθειρξης.

Οι ένορκοι της δίκης, οι οποίοι αποτελούνταν από επτά άνδρες και πέντε γυναίκες, τον έκριναν ένοχο για κακουργήματα και μεταξύ άλλων απεδείχθη, πώς συνεργάτες και υπάλληλοί του, τον βοηθούσαν να προσεγγίζει κορίτσια με σκοπό την σεξουαλική ικανοποίηση τους.

Η «εγκληματική ενέργεια» αυτή του σταρ φαίνεται ότι λειτουργούσε για περίπου 30 χρόνια στο Σικάγο, υποβάλλοντας τα νεαρά θύματα σε σεξουαλικά αλλά και ψυχολογικά μαρτύρια.

Σύμφωνα με καταγγελίες των θυμάτων (12-13 ετών) κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον σταρ, με τον R Kelly να τους μεταδίδει τον ιό του έρπητα. Στην συνέχεια αναφέρθηκε και τους τρόπους που τους βασάνιζε ακατάπαυστα.

Οι καταγγελίες όμως δεν σταματούν εκεί…

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, Ο R Kelly τιμωρούσε με βία τα ανήλικα θύματά του, κλειδώνοντάς τα και δένοντάς τα χειροπόδαρα, χωρίς φαγητό και νερό, όταν παραβίαζαν τους «κανόνες του Ρομπ».

Κατά τη διάρκεια της δίκης, αρκετά από τα θύματα κατέθεσαν χωρίς να χρησιμοποιήσουν τα πραγματικά τους ονόματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved