«Η Ιωάννα έχει μια υπερβολική ανάγκη να αποδείξει πράγματα για τον εαυτό της που εμένα με ενοχλεί»
Showbiz

«Η Ιωάννα έχει μια υπερβολική ανάγκη να αποδείξει πράγματα για τον εαυτό της που εμένα με ενοχλεί»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι πάντα χείμαρρος στις δηλώσεις της.

Η τηλεκριτικός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Ιωάννα Μαλέσκου, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Πώς σου φάνηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Κάτι ξαναψήνεται;

Η Κωνσταντίνα μου άρεσε πολύ ως εικόνα, είναι στα καλύτερα της. Σε επίπεδο παρουσίασης προσπαθεί, δεν μπορώ να μην το αναγνωρίσω αυτό. Αλλά έχει ένα στυλ πολύ χαλαρό που εμένα δεν με εκφράζει.

Από την άλλη, την Ιωάννα Μαλέσκου πώς τη βλέπεις;

Η Ιωάννα έχει μια υπερβολική ανάγκη να αποδείξει πράγματα για τον εαυτό της που εμένα με ενοχλεί και με κουράζει. Μιλάς καλά ελληνικά; Ασ' το να το κρίνει ο κόσμος. Είσαι καλή παρουσιάστρια; Ασ' το να το κρίνει ο κόσμος. Και το γεγονός ότι έχασε πολλούς συνεργάτες από την ομάδα της κάτι δείχνει.

Πιστεύεις ότι οι συνεργάτες της έφυγαν γιατί δεν περνούσαν καλά;

Δεν το πιστεύω, το λέει το ρεπορτάζ. Όταν σου λέει η ίδια η παρουσιάστρια «Δεν έχουμε καλή χημεία και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε»... Δεν έχεις καλή χημεία με τον έναν, δεν έχεις χημεία με τον δεύτερο, αλλά και με τους έντεκα; Δεν γίνεται! Κάτι υπάρχει και συνήθως στις σχέσεις φταίνε και οι δυο. Αλλά αν είναι να αδειάζει μια εκπομπή ξαφνικά στον δεύτερο χρόνο της, αυτό κάτι σημαίνει.

Αν δεν ήσουν στο Happy Day, σε ποια εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης θα ήθελες να συμμετάσχεις;

Ο λόγος που είμαι σε αυτή την παρέα είναι επειδή περνάω καλά. Στο Happy Day είμαστε μια χαρούμενη παρέα. Μιλάμε με τα μάτια. Αν δεν περνούσα καλά, δεν θα το έκανα. Εχω φύγει από πράγματα όπου δεν περνάω καλά.

Πώς θα χαρακτήριζες με λίγες λέξεις τη σχέση σας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Η Σταματίνα είναι ο άνθρωπος που μιλάμε με τα μάτια. Είναι ο άνθρωπος που δεν κρατάει κακία σε κανέναν. Δεν θα ξεχάσω ότι είχε υπάρξει από μένα μια αρνητική κριτική που θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει πρόβλημα. Κι όμως, όταν ξεκινήσαμε, μου είπε: «Δεν με νοιάζει ούτε τι έχεις γράψει ούτε τι έχεις πει. Θέλεις να συνεργαστούμε;». Είναι παρορμητική -με τα καλό και με τα κακά του-, είναι δίκαιη και δοτική με όλους, θα μπει μπροστά για τους συνεργάτες της και θα διεκδικήσει πράγματα, πολλές φορές εις βάρος του εαυτού της. Και βέβαια είναι το παρεάκι μου για το καλοκαίρι.

Πηγή: OK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved