Άγγελος Λάτσιος: Το ταξίδι του στο Άμστερνταμ και ο ξέφρενος χορός του (Vid & Photos)
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Το ταξίδι του στο Άμστερνταμ και ο ξέφρενος χορός του (Vid & Photos)

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος Λάτσιος βρίσκεται στο Άμστερνταμ και περνά μοναδικές στιγμές με τους φίλους του!

Βολτάρει στους δρόμους του Άμστερνταμ, διασκεδάζει, χορεύει σε κλαμπ και μία γεύση από το πώς περνά μας έδωσε από τα insastories που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό!

Ο Άγγελος Λάτσιος ταξίδεψε με την Γαία Μερκούρη στο Άμστερνταμ εκεί όπου ο Άρης Αργυρόπουλος μετακόμισε στο εξωτερικό πριν λίγο καιρό για σπουδές και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και ο μικρότερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου από τον γάμο της με τον Δημήτρη Αργρυόπουλο είναι κολλητοί φίλοι από μικρά παιδιά…

Μάλιστα, όπως είναι γνωστό, τους τελευταίους μήνες ο Άγγελος Λάτσιος κάνει παρέα και με τη Γαία Μερκούρη και πολλοί λένε ότι είναι το πρώτο του φλερτ.

Έτσι λοιπόν ο Άγγελος με τη Γαία βρήκαν ευκαιρία να ταξιδέψουν μαζί και να απολαύσουν μοναδικές στιγμές με φίλους.

Ο Άρης Αργυρόπουλος δημοσίευσε ένα βίντεο από τη βραδινή έξοδό του με τον Άγγελο στο οποίο βλέπουμε τον γιο της Ελένης Μενεγάκη να πίνει το ποτό του και να χορεύει σε ξέφρενους ρυθμούς σε κλαμπ, ενώ και ο ίδιος ο γιος της παρουσιάστριας δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες του!

Δείτε στιγμιότυπα από το ταξίδι του!

Δείτε τον να χορεύει σε κλαμπ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved