Μαρία Ηλιάκη: Επέστρεψε και φέρνει νέες τάσεις στη μόδα! Δες με τι συνδύασε το κοστούμι της
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Επέστρεψε και φέρνει νέες τάσεις στη μόδα! Δες με τι συνδύασε το κοστούμι της

Τη Μαρία Ηλιάκη την αγαπάμε και για το στιλ της και για τις εμφανίσεις της και γιατί μας δίνει έμπνευση για νέα σύνολα.

Αυτό έκανε και μέσα από την εκπομπή της πρόσφατα αφού μας έδειξε πώς μπορούμε να συνδυάσουμε το κοστούμι μας ώστε να δείχνει πιο casual!

Είναι γεγονός πως η Μαρία είναι το απόλυτο fashion icon και συχνά μοιράζεται μαζί μας τα τέλεια look που κάνει. Τώρα βέβαια που επέστρεψε και στην τηλεόραση έχουμε την ευκαιρία να τη βλέπουμε και μέσα από την εκπομπή της στο Mega «Τι λες τώρα».

Τι φόρεσε και το λατρέψαμε;

Ένα υπέροχο κοστούμι σε καλοκαιρινό ύφασμα και στο χρώμα που έγινε τάση, δηλαδή το πράσινο της μέντας ενώ απογείωσε το look της με ένα ζευγάρι sneakers κι έτσι έκανε το σύνολό της να δείχνει πιο «καθημερινό».

Όσο για το πώς επανέφερε τη σιλουέτα της μετά τον τοκετό;

«Μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15. Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά.

Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό. Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα», έχει πει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved