Θλίψη: Γνωστή youtuber έφυγε από την ζωή! Το σπαρακτικό μήνυμα του συζύγου της
Showbiz

Θλίψη: Γνωστή youtuber έφυγε από την ζωή! Το σπαρακτικό μήνυμα του συζύγου της

Η youtuber αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας όπως αποκάλυψε η κολλητή της.

Η youtuber Mel Thompson, η οποία έγινε γνωστή για τα βίντεο ομορφιάς που προβάλλονταν στο yοutube, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 35 ετών.

Η τραγική αυτή είδηση ανακοινώθηκε από τον σύζυγό της Puffin Thompson με μια ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία έλεγε: «Η Μελ δυστυχώς έφυγε από τη ζωή χθες. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να επιλέξεις μόνο 10 φωτογραφίες. Χάσαμε ένα πανέμορφο άνθρωπο. Ήθελα απλώς να δείξω τα χαμόγελα που έφερνε. Χρειάστηκε να απαντήσω σε τόσα πολλά μηνύματα ανθρώπων που ήθελαν να μάθουν τι κάνει χωρίς να ξέρουν καν ότι πέθανε.

Είναι υπέροχο που βλέπω πόσο την αγαπούσαν. Και σας αγαπούσε όλους και εκείνη. Θα συνεχίσω να την αγαπώ και θα μου λείπει για πάντα. Όσο άσχημα και να αισθανόταν, και πάλι θα με χάιδευε στην πλάτη και ερχόμουν στον κρεβάτι δίπλα της, την ώρα που δούλευε ακούραστα για να φτιάξει περιεχόμενο. Όλοι ξέρουν πόσο ταλαντούχα ήταν ως καλλιτέχνης και με τη γνώση της, αλλά οι πιο κοντινοί της ξέρουν πόσο πραγματικά υπέροχη ήταν. Θα έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τον καθένα χωρίς κάποια δεύτερη σκέψη. Μακάρι να την είχα πίσω».

Μετά την συγκεκριμένη δημοσίευση, το κανάλι της Mel Thompson γέμισε με συγκινητικά μηνύματα τόσο από θαυμαστές της όσο και από άλλους γνωστούς σταρ των social media.

Ωστόσο η αιτία θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή, όμως μία από τις φίλες της αποκάλυψε ότι η 35χρονη αντιμετώπιζε πολλά θέματα υγεία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved