Λίνα Πρίντζου: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τη φωτογραφίζει με μαγιό και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!
Showbiz

Λίνα Πρίντζου: Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τη φωτογραφίζει με μαγιό και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει τελειώσει επίσημα εδώ και ένα μήνα όμως η Λίνα Πρίντζου πριν από λίγες ημέρες πόσταρε φωτογραφία της με μαγιό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σύζυγός της, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, την φωτογράφισε και το αποτέλεσμα που είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι μοναδικό.

«Summer's last pic! Μικρό, οριστικό, προσωρινό, βιαστικό, βαθύ, επιπόλαιο λυτρωτικό, οδυνηρό, "για πάντα".... οση έκταση και διάρκεια ζωής μπορεί να κουβαλάει ενα Αντίο, πάντα αφήνει μια πίκρα στα χείλη. Μα πάντα θα ταυτίζεται με την δύναμη! Γιατί τίποτα δεν στάθηκε πιο δύσκολο απ το αποχαιρετήσεις μια ψυχή, ένα συναίσθημα, εναν έρωτα, μια ζωή!
Κλικ @charalampopoulos_vasilis #summersend», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Λίνα Πρίντζου.

Να θυμίσουμε πως η ίδια είχε δηλώσει στο παρελθόν; «Βιώσαμε ένα μεγάλο πένθος. Την απώλεια της μαμάς μου και εκεί ο Βασίλης με στήριξε με μια γενναιότητα που δεν την περίμενα. Την στήριξε και με στήριξε. Θυμάμαι είμασταν με τον αδελφό μου στο νοσοκομείο ξενυχτισμένοι και ερχόταν μέσα ο Βασίλης και έμπαινε μέσα ο ήλιος! Για μένα ο Βασίλης είναι ο δικός μου Αι Βασίλης. Του εύχομαι να μην αλλάξει τίποτα να είναι αυτός που είναι και να είναι υγιής».

Δείτε τη φωτογραφία της με μαγιό στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved