Ευγενία Δημητροπούλου: Αποκάλυψε πρώτη φορά όλες τις λεπτομέρειες για τον μυστικό γάμο της
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Αποκάλυψε πρώτη φορά όλες τις λεπτομέρειες για τον μυστικό γάμο της

Η Ευγενία Δημητροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show και μίλησε πρώτη φορά για τον μυστικό γάμο της με τον νευροχειρουργό, Στέλιο Βλατάκη.

Η Ευγενία Δημητροπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν τα φωνάζω τα πράγματα, αντίστοιχα και ο σύζυγός μου. Θέλαμε τον πολιτικό γάμο να τον κάνουμε μαζεμένο, θα κάνουμε και θρησκευτικό. Παντρευτήκαμε στις 11 Ιουνίου. Δεν έχω καταλάβει να αλλάζει κάτι»!

Και υπογράμμισε η ηθοποιός: «Το περίεργο ήταν που την επόμενη μέρα, επειδή είναι γιατρός, το καλούσαν στον προθάλαμο του χειρουργείου από διάφορες εκπομπές και νόμιζε ότι ήταν περιστατικό που κάποιος τον συστήνει. Όταν βγήκε το όνομά του έκλεισε τα social, είναι έξω από τον χώρο και το σέβομαι».

Και αποκάλυψε: «Έγινε πρόταση γάμου και έκπληξη. Δεν ήταν φαντασμαγορικό, ήταν στο σπίτι, όμορφα, μετά από γύρισμα. Δεν το περίμενα καθόλου. Ήταν συνεργός η αδερφή μου. Μπάτσελορ δεν κάναμε, Τετάρτη είχαμε γύρισμα και Παρασκευή παντρευτήκαμε»!

Και δεν δίστασε να αναφέρει η Ευγενία Δημητρακοπούλου: «Δεν έχω φανταστεί τον θρησκευτικό μας γάμο. Θέλω να είναι χειμώνας, μετά τα Χριστούγεννα που είναι όλα στολισμένα. Ταξίδι του μέλιτος δεν πήγαμε, πήγαμε όντως στη Σαντορίνη αλλά ο σύζυγός μου δούλευε»!

Και τόνισε: «Βάλαμε κατά λάθος στο πλυντήριο το γαμπριάτικο κοστούμι και μπήκε στο πλύσιμο. Μια μέρα πριν από τον γάμο ψάχναμε κοστούμι. Ήταν αυτοσχέδιος και παρεΐστικος ο γάμος. Ήταν ελάχιστοι συνάδελφοι, μια εργάσιμη μέρα, γιατί έχουμε στο μυαλό τον θρησκευτικό γάμο».

Και μεταξύ άλλων ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Είχαμε συμπορευτεί αυτό το διάστημα, το οποίο ήταν ιδιαίτερο για εμένα. Εγώ ήρθα αντιμέτωπη με πολλά θέματα και υγείας δικά μου και δικών μου ανθρώπων και άλλα. Έβλεπα πόσο στέκεται δίπλα μου και πόσο δύναμη μου δίνιε. Υπήρχε διάθεση για συμπόρευση και από τους δύο και επειδή αποφάσισα να δω το τώρα και να μην κοιτάω το μέλλον, όταν σου έρχονται χαστούκια που δεν τα περιμένεις, λες ότι εγώ θέλω να ζήσω το παρόν»!

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός παιδιού, είπε: «Δεν νομίζω ότι θα άφηνα τη δουλειά. Πρέπει να είμαστε εμείς καλά. Λατρεύω τη δουλειά μου, έχω μοχθήσει γι’ αυτή και δεν θα ήμουν εγώ καλά αν την άφηνα. Αν μου έβγαινε να μείνω μια σεζόν εκτός θα το κάνω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved