Nάντια Μπουλέ: Αυτό το όνομα θα δώσει στην κόρη της
Showbiz

Nάντια Μπουλέ: Αυτό το όνομα θα δώσει στην κόρη της

Η Νάντια Μπουλέ διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της από τότε που απέκτησε την κόρη της, καρπό του έρωτά της από τον Γιώργο Ισαάκ!

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση με τον αγαπημένο της Γιώργο Ισαάκ η οποία ξεκίνησε μέσα από τον χώρο της δουλειάς και αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει η μικρή τους.

Με τον Γιώργο γνωριζόσασταν αρκετά χρόνια πριν γίνετε ζευγάρι και ήσαστε και συνεργάτες. Πιστεύεις ότι αυτό το γεγονός βοήθησε τη σχέση σας;

«Δεν ήμουν από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι μια επαγγελματική/ φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά. Είχα στο μυαλό μου ότι μια ερωτική σχέση προκύπτει από την αρχή που γνωρίζεις έναν άνθρωπο. Είναι πολλά τα χρόνια που είμαστε μαζί, αλλά νομίζω ότι στο ξεκίνημα της σχέσης μας ήταν πολύ βοηθητικό ότι γνωριζόμασταν καλά και ξέραμε πως λειτουργεί ο καθένας ακόμα και στην προσωπική του ζωή, γιατί είχαμε ζήσει πολλά ως φίλοι και συνεργάτες.» είπε η Νάντια Μπουλές στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Τζοβάννα Βλαχάβα.

Και τόνισε: «Στο πως κυλά μια σχέση το πιο βασικό για μένα είναι ο χαρακτήρας του άλλου και όχι αν κινείστε στον ίδιο χώρο. Στη σχέση μου με τον Γιώργο σίγουρα είναι ένα συν το ότι κατανοεί τη φύση της δουλειάς μου και γνωρίζει όλα τα δεδομένα από πριν. Επίσης, βρίσκω πολύ γοητευτικό το γεγονός ότι δεν του αρέσει η δημοσιότητα και προτιμά να βρίσκεται πίσω από τα φώτα.»

Στην ερώτηση αν έχουν σκεφτεί όνομα για τη μικρή, η ηθοποιός και παρουσιάστρια έκανε την αποκάλυψη!

«Αποφασίσαμε να την ονομάσουμε Σεμέλη-Ρωξάνη και θα τη φωνάζουμε Σεμέλη.» είπε χαρακτηριστικά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved