Άκης Πετρετζίκης: Η πρώτη εμφάνιση και οι δηλώσεις του μετά τον γάμο του με την Κωνσταντίνα
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Η πρώτη εμφάνιση και οι δηλώσεις του μετά τον γάμο του με την Κωνσταντίνα

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα εντόπισε τον σεφ ο οποίος έκανε τις πρώτες δηλώσεις του μετά τον γάμο! 

Να σας υπενυμίσουμε ότι ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους, Αχιλλέα σε ένα υπέροχο κτήμα στο Κορωπί και ο ίδιος δημοσίευσε στιγμιότυπα από την δεξίωση.

Ο κορυφαίος σεφ ο οποίος απέκτησε έναν κούκλο γιο καρπό του έρωτά του από τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στον νέο του ρόλο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου συνάντησε τον Άκη Πετρετζίκη, την ώρα που πήγαινε στο μαγαζί του και ήταν τρισευτυχισμένος!

Όταν ρωτήθηκε αν θα πάνε μήνα του μέλιτος, ο Άκης Πετρετζίκης απάντησε με νόημα: «Δουλίτσα, δουλίτσα».

Δείτε την πρώτη του εμφάνιση μετά τον γάμο του στην εκπομπή Super Κατερίνα!

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Άκη Πετρετζίκη ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, με τον γνωστό σεφ να “μαγεύεται” από τη μελαχρινή κοπέλα με τα όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει σχέση, η σχέση έρωτας και ο έρωτας να φέρει τoν πρώτο καρπό του έρωτά τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved