Νίκος Κοκλώνης: «Δεν με νοιάζει καθόλου αν θα τσαλακωθώ»
Showbiz

Νίκος Κοκλώνης: «Δεν με νοιάζει καθόλου αν θα τσαλακωθώ»

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι αυθόρμητος και δεν του αρέσει να «εγκλωβίζεται» σε ρόλους.

Ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός σε συνέντευξη του μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, για τη Δανάη Μπάρκα και για το πόσο εύκολο είναι να ξεπεράσει και φέτος τον εαυτό του στο J2US.

Στο μικρό διάστημα που ξεκίνησαν οι εκπομπές «Χαμόγελα και πάλι!» και «Super Κατερίνα» οι πρώτες ενδείξεις της ανταπόκρισης του κόσμου είναι ένα θερμό καλωσόρισμα, με πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό φέτος περιβάλλον. Πώς νιώθεις;

Πολύ χαρούμενος και ακόμα πιο ενθουσιασμένος, γιατί κάθε νέα τηλεοπτική σεζόν είναι και ένα νέο στοίχημα. Καμαρώνω όταν τα κορίτσια κάνουν νούμερα, γιατί βλέπω πως έχουν ένα πολύ καλό προϊόν, που εκπομπή με την εκπομπή γίνεται όλο και καλύτερο. Περιμένω με αγωνία να ξεκινήσουν και οι άλλες παραγωγές, γιατί είναι όλες μέλη της ομάδας της Barking Well και ξέρω καλά πως «ομάδα ενωμένη, ποτέ νικημένη». Και στα καλά και στα κακά, μόνο ενωμένη η ομάδα πάει μπροστά.

Το καλοκαίρι που κάναμε μια συνέντευξη με τη Δανάη Μπάρκα για το εξώφυλλο του ΟΚ! σε είχε ευχαριστήσει και δημόσια για τα καλά σου σχόλια και τη στήριξη σου πέρσι σε αυτό το νέο της ξεκίνημα. Και η εκπομπή της Δανάης δεν ήταν παραγωγή σου.

Πίστεψα από την πρώτη στιγμή πως η Δανάη είναι ένα πολλά υποσχόμενο πρόσωπο - πέρσι είχε μόλις μπει σε μια σκληρή τηλεοπτική αρένα. Η ιδιοκτησία του Μega την πίστεψε και της έδωσε μια πολύ απαιτητική θέση κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι πορουσιάστρια της ανταγωνιστικής πρωινής ζώνης ενός καναλιού με «βαρύ όνομα». Την αγαπώ πολύ και την πιστεύω, αλλά το «ευχαριστώ» για τη στήριξη πρέπει να το πει πρώτα από όλα στην ιδιοκτησία του σταθμού και μετά σε μένα.

Έρχεται η ώρα να ανεβείς ξανά στη σκηνή του J2US. Το σόου του ΒΒC που αναγέννησες, αναμόρφωσες και πέρσι έκανε φινάλε με μια τηλεοπτική στιγμή που έγραψε ιστορία, την πρώτη μουσική συνάντηση Βίσση - Βανδή. Με αυτό το «beat this» δεδομένο, πόσο εύκολο είναι να ξεπεράσεις φέτος τον εαυτό σου;

Το φετινό J2US 2 δεν θα έχει καμία σχέση με ό,τι έχετε ξαναδεί. Δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά, προτιμώ να κρατήσω τις εκπλήξεις μου, αλλά θα σου πω πως αυτή τη στιγμή δουλεύουν γύρω στα 220 άτομα στην παραγωγή, σχεδόν τα διπλάσια από πέρσι, για να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που ετοιμάζουμε. Στήσαμε 750 τετραγωνικά led - είναι 750 τετραγωνικά οθόνες, για να καταλάβει και ο κόσμος, κι άλλα 250 τετραγωνικά πάτωμα touch screen. Το πλατό είναι κάτι το πρωτόγνωρο όχι μόνο για τα ελληνικά άλλο και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Στην ομάδα μας έχει έρθει και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο νέος καλλιτεχνικός μας διευθυντής, με τεράστια εμπειρία, και ετοιμάζουμε κάτι πολύ ξεχωριστό. Βέβαια, παραμένουμε η ίδια τρελοπαρέα που γνωρίσατε! Με το χέρι στην καρδιά, κάθε φορά που πάω στο J2US δεν νιώθω πως πάω για δουλειά, αλλά πως πάω στο πάρτι μας. Το ίδιο και οι κριτές. Πάμε και περιμένουμε τους φίλους μας να περάσουμε καλά μαζί. Δεν με νοιάζει καθόλου αν θα τσαλακωθώ, αν θα φανώ χοντρός ή παράφωνος ή άγαρμπος, θέλω να είμαι αυθεντικός. Όταν είχα αποφασίσει να βγάλουμε ζωντανά το Just στο Οpen, κάποιοι συνεργάτες μου είχαν αγχωθεί αν θα τα βγάλω πέρα στο live ή αν θα εκτεθώ και ήθελαν να μείνουμε στην ασφάλεια του μοντάζ. Ομως, εγώ λειτουργώ πολύ καλύτερα όταν είμαι αυθόρμητος, παρά όταν εγκλωβίζομαι σε έναν «ρόλο». Μου έχει λείψει αφάνταστα να συναντηθούμε όλοι μαζί, να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε, να μοιράσω τα δώρο μου μέσα από το Instagram, να τουιτάρουμε, είπε ο Νίκος Κοκλώνης στο περιοδικό Ok.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved