Τίνα Μεσσαροπούλου: «Είμαι άνθρωπος που έχει αποδείξει ότι δεν έχω εμμονές»
Showbiz

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Είμαι άνθρωπος που έχει αποδείξει ότι δεν έχω εμμονές»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε για τη φιλία της με τη Μάρα Ζαχαρέα και πώς προέκυψε αυτή η σχέση.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, η γνωστή τηλεκριτικός αποκάλυψε επίσης αν έχουν υπάρξει ακραίες αντιδράσεις όταν έχει κρίνει αυστηρά πρόσωπα της τηλεόρασης.

Διατηρείς μια ζεστή φιλία με τη Μάρα Ζαχαρέα. Αλήθεια, πώς προέκυψε αυτή η σχέση;

Για αυτή τη φιλία έβαλε το χεράκι της και η Σταματίνα, αλλά προέκυψε και λόγω του άντρα μου. Με τη Μάρα δεθήκαμε πολύ γιατί περάσαμε αρκετό χρόνο οι δυο μας πέρσι και πρόπερσι που δεν μπορούσαν να έρθουν οι άντρες στο νησί. (σ,σ. εννοεί την Πάρο.) Είμαστε τόσο αντίθετες αλλά και τόσο κοντά. Η μία συμπληρώνει την άλλη. Εγώ της πρόσφερα το λίγο πιο αλέγκρο και εκείνη είναι η ήρεμη δύναμη.

Έχεις κρίνει αρκετές φορές αυστηρά πρόσωπα της τηλεόρασης. Υπήρξαν και ακραίες αντιδράσεις;

Είμαι άνθρωπος που έχει αποδείξει ότι δεν έχω εμμονές. Αν μου δείξεις ότι αξίζεις, μπορώ να σου γράψω διθυράμβους, αλλά το κακό είναι που πουλάει. Αναπαράγεται συνήθως η αρνητική κριτική. Ό,τι έχει γραφτεί δεν έχει γραφτεί με προσπάθεια να κάνω κακό σε κάποιον. Έχω αισθανθεί πολλές φορές ότι με έχουν αδικήσει. Από τις περιπτώσεις που πήραν έκταση ήταν..

Η περίπτωση του Γιώργου Καπουτζίδη και της Αθηναΐδας Νέγκα;

Ναι, ήταν οι πιο βαρβάτες περιπτώσεις. Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε κάποια σχόλια μέσω ραδιοφώνου. Δεν έχω πάρει ποτέ κανέναν συνάδελφο τηλέφωνο όπως δεν θέλω να παίρνουν εμένα. Το ότι δεν απαντάω δεν θέλω να θεωρείται δείγμα αδυναμίας. Απλά θεωρώ ότι εμείς, οι δημοσιογράφοι, δεν πρέπει να γινόμαστε είδηση. Μπορεί να τσιτώνω, αλλά θεωρώ ότι τελικά όλα τα πράγματα βρίσκουν τον δρόμο τους και οι καταστάσεις μέσα από τον χρόνο και τα πρόσωπα δικαιώνονται. Όσες φορές απάντησα, όπως στην περίπτωση της Αθηναΐδας, που παρουσίασε προσωπικά δεδομένα και μηνύματα, ήταν γιατί εγώ έκανα τη δουλειά μου, ρώτησα αν κόβεται, δεν είπα ότι κόβεται η εκπομπή. Προσπάθησα να επιβεβαιώσω την είδηση. Έκανα ρεπορτάζ. Και για τον Γιώργο Καπουτζίδη απάντησα γιατί είχε φτάσει η περίπτωση στα άκρα και έπρεπε να τοποθετηθώ. Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά τα έχω αφήσει πίσω μου, είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο περιοδικό Ok.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved