Μαίρη Βιδάλη: «Μου λείπει η τηλεόραση»
Showbiz

Μαίρη Βιδάλη: «Μου λείπει η τηλεόραση»

Η Μαίρη Βιδάλη κάθε φορά που ανεβαίνει στο σανίδι, μεταμορφώνεται, αποδεικνύοντας πως η τέχνη κυλάει στο αίμα της.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για το αν έχει δημιουργήσει ένα γερό κομπόδεμα ώστε να μην δουλεύει πια, για τους λόγους που δεν την βλέπουμε στην τηλεόραση και για το αν της λείπει η μικρή οθόνη.

Έχετε ζήσει τις «χρυσές» εποχές της τηλεόρασης, καταφέρατε να δημιουργήσετε ένα γερό κομπόδεμα, ώστε να μην μπορείτε να δουλεύετε πια;

Με τίποτα, μην ξεχνάτε πως επένδυσα κάποια χρήματα για να φτιάξω ένα δικό μου θέατρο και είμαι μια μητέρα με τρία παιδιά, που έπρεπε να σπουδάσουν. Οικονομικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα, γιατί πάντοτε δούλευα και όσο έχω την υγεία μου, ελπίζω να το συνεχίσω.

Στην τηλεόραση γιατί δεν σας βλέπουμε;

Είχα ελάχιστες προτάσεις που με ενδιέφεραν.... Έχω να παίξω δέκα χρόνια, από τη «Ζωή της Αλλης». Επιπλέον, όλοι οι παραγωγοί ξέρουν ποιοι είμαστε. Σου λέει κάποιος «πώς θα πάρω μια ηθοποιό που έχει δικό της θέατρο και ανεβάζει 2-3 παραγωγές τον χρόνο, θα έχει χρόνο να κάνει καθημερινό;». Πόσω μάλλον τώρα που είμαι αντιπεριφερειάρχης. Δεν ρωτούν αν μπορώ να το κάνω, τα απορρίπτουν απριόρι.

Σας λείπει η τηλεόραση;

Μου λείπει και όπως είναι φυσικό, διαπιστώνω ότι η γενιά από 15 μέχρι 30 ετών δεν έχει επαφή μαζί μου. Δεν με ενδιαφέρει το να με αναγνωρίσουν στον δρόμο, γιατί αυτό το έχω καταχτήσει από τα 23 μου και διατηρείται μέχρι σήμερα, αλλά με ενδιαφέρει αυτοί οι νέοι να έρθουν στο θέατρο. Η τηλεόραση είναι ένα κίνητρο να έρθουν. Από την άλλη στις περιοδείες έρχεται κόσμος και μου λέει ότι μόνο από την τηλεόραση μπορούν να με δουν. Θέλω να έχω επαφή με τους θεατές σε όλη την Ελλάδα. Θέλω να επιστρέψω φυσικά με κάτι που θα μου ταιριάζει κι σαν ρόλος και σαν ηλικία. Δεν θέλω να παίξω την μπεμπέκα.

Πώς σας φαίνεται που τα κανάλια επενδύουν στη μυθοπλασία;

Χαίρομαι τόσο γι' αυτό, ενθουσιάστηκα. Οι σκηνοθέτες παλιότερα δεν φοβόντουσαν, ενώ τα τελευταία λόγια έλεγαν στους ηθοποιούς «ρίχ' τα». Σε κάποια ελληνική σειρά που τυχαία είδα μια μέρα δεν άκουγα ήχο και νόμιζα πως ήταν μεταγλωττισμένο. Ήταν τελείως ενέκφραστοι.

Τα ριάλιτι τα παρακολουθείτε;

Μην μου μιλάτε γι' αυτό, γιατί δεν μπορώ να έχω ούτε γνώμη, ούτε διάθεση. Δεν είδα ποτέ και ούτε θα δω ριάλιτι. Ειδικά σε «Big Brother». Δεν υπάρχει αξιοπρέπεια, δεν υπάρχει ιδιωτικότητα. Αν o άνθρωπος δεν κρατάει κάτι για τον εαυτό του, τότε γίνεται τι να πω. , . Όταν δεν έχεις προσωπική ζωή, βλέπεις από την κλειδαρότρυπα του άλλου.

Στις «Άγριες Μέλισσες» φαντάζεστε τον εαυτό σας;

Βεβαία με φαντάζομαι, αλλά δεν με φαντάστηκαν εκείνοι. Λάτρευα τη Μαρία Κίτσου και από το θέατρο πριν γίνει γνωστή. Ένας κι ένας είναι σε αυτή τη σειρά. Χαίρομαι πολύ που βγαίνουν καινούργιες σειρές που είναι του ίδιου επιπέδου με τις «Αγριες Μέλισσες» και χρησιμοποιούν καταξιωμένους θεατρικούς ηθοποιούς.

Πηγή:Xάι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved