Κατερίνα Παπουτσάκη: Αποκάλυψε το κόστος του ονειρεμένου νυφικού της και πάθαμε πλάκα
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αποκάλυψε το κόστος του ονειρεμένου νυφικού της και πάθαμε πλάκα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν μια από τις ομορφότερες νύφες με νυφικό που της ταίριαζε θαυμάσια! Πόσο κόστισε το νυφικό της;

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 με αφορμή την πρεμιέρα που δεύτερου κύκλου της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» η ηθοποιός μίλησε για όλα.

Όταν η συζήτηση έφτασε στην προσωπική της ζωή και τον υπέροχο γάμο της, εκείνη αποκάλυψε πόσο κόστισε το νυφικό της φόρεμα και τα παπούτσια και μας άφησε με στο στόμα ανοιχτό.

«Το νυφικό μου κόστισε 100€ και τα παπούτσια 20€. Μέναμε στου Ψυρρή τότε και έκανα μία βόλτα θα είπα θα βρω κάτι. Ήταν το πρώτο που δοκίμασα», είπε ενώ αποκάλυψε και το σκηνικό που συνέβη εκείνη την ημέρα με έναν παπαράτσι που τρύπωσε κρυφά στον γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά.

«Μέσα στην εκκλησία είχε δύο φωτογράφους. Νομίζαμε όλοι ότι είναι οι δικοί μας φωτογράφοι. Ο ένας όμως δεν ήταν. Είχε μπει μέσα στα μουλωχτά κι εμείς νομίζαμε ότι ήταν δικός μας. Ήταν ένας τύπος ανενόχλητος που φωτογράφιζε. Όταν τον πήραμε χαμπάρι δεν πέρασε πολύ καλά.

Τον κυνήγησαν πολύ η αλήθεια είναι. Δεν πέρασε πολύ καλά, αλλά ήταν πάρα πολύ άσχημο αυτό που έκανε. Μπήκε μέσα ενώ του είπαμε δεν μπορεί να συνεχίσει, αυτός συνέχιζε. Παπαράτσι ήταν. Δεν είχε ανακοινωθεί κάπου. Είχε διαρρεύσει από στόμα σε στόμα», είπε.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved