Ειρήνη Καραγιώργη: «Είμαι ερωτευμένη και θέλω να βγω έξω να το φωνάξω»
Showbiz

Ειρήνη Καραγιώργη: «Είμαι ερωτευμένη και θέλω να βγω έξω να το φωνάξω»

Την Ειρήνη Καραγιώργη την γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «8 Λέξεις».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε γι' αυτή την εμπειρία, για τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου και για το πόσο δύσκολο ήταν που έγινε μανούλα στην εφηβεία.

-Πρωταγωνίστρια στις «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου. Μίλησέ μου γι’ αυτήν την εμπειρία...

Ό,τι και να πω, θα είναι λίγο μπροστά σ’ αυτά που κέρδισα και πλέον κουβαλάω μαζί μου. Νιώθω αφάνταστα τυχερή, που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Με τα πάνω μας και τα κάτω μας, όπως σε κάθε δουλειά. Μπροστά και πίσω από τις κάμερες, έκανα φιλίες ζωής. Ήταν η αρχή ενός υπέροχου ταξιδιού για μένα.

-Ανδρέας Γεωργίου... Τι είναι για εσένα; Πώς ήταν η συνεργασία σας;

Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Ο Ανδρέας είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, γνωρίζει τα μυστικά της επιτυχίας και το παλεύει μέχρι τέλους. Έμαθα πολλά απ’ αυτόν. Και βεβαίως, είναι ο άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε τον ρόλο της Ηλιάνας. Γι’ αυτό θα τον ευγνωμονώ πάντα.

-Στη σειρά έπαιξες με την κορούλα σου. Πώς το βίωσες;

Αυτό, αρχικά, ήταν ιδέα του Ανδρέα. Εγώ είχα τις επιφυλάξεις μου στην αρχή, γιατί δεν ήξερα αν η μικρή μπορούσε να ανταπεξέλθει. Τελικά, μας βγήκε σε καλό. Ο χρόνος που περνούσαμε μαζί στα γυρίσματα, ήταν τόσο δημιουργικός. Άσε που την αγάπησαν όλοι και πλέον ήταν σαν οικογένεια γι’ αυτήν. Ήταν το μικρό μας αστεράκι.

-Έγινες μανούλα στην εφηβεία σου. Ήταν δύσκολο; Αντιμετώπισες θέματα από τους συμμαθητές και τους καθηγητές σου;

Σίγουρα δεν είναι η φυσιολογική εξέλιξη αυτή. Ήταν σοκαριστικό στην αρχή, αλλά η απόφασή μου να κρατήσω το παιδί, δεν κλονίστηκε ποτέ. Ήμουνα έτοιμη να αντιμετωπίσω τα πάντα. Θέματα είχα από όλους τους ανθρώπους γύρω μου. Ακόμη κι από άτομα του οικογενειακού μου περιβάλλοντος. Η θέλησή μου, όμως, μου έδινε τη δύναμη να προχωρήσω και να τα καταφέρω. Το Νεφελάκι μου είναι το καλύτερο που μου συνέβη στη ζωή μου και δεν έχω μετανιώσει στιγμή για την απόφασή μου αυτή.

-Πώς είναι να μεγαλώνετε μαζί με το κοριτσάκι σου;

Είναι πραγματικά τόσο όμορφο. Είμαστε σαν δύο φίλες. Μεγαλώσαμε μαζί κι έχω πολλή περισσότερη ενέργεια να την μεγαλώσω. Κάνουμε τα πάντα μαζί. Την αφήνω να μου δείξει τον κόσμο μέσα από τα δικά της μάτια.

-Μανούλα όμως και σε δεύτερο κοριτσάκι. Βρίσκεις χρόνο να τα συνδυάζεις όλα;

Όταν είσαι εργαζόμενη μανούλα, εννοείται πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες, όσα παιδιά κι αν έχεις. Έχω τη μαμά μου, που με βοηθάει πάρα πολύ. Χωρίς αυτήν, δεν θα έκανα πολλά απ’ αυτά που έκανα. Θέλει πολύ καλό συντονισμό. Και βεβαίως, δεν τα συνδυάζω πάντα όλα, καμιά φορά δεν τα καταφέρνω. Αλλά κι αυτό, είναι απόλυτα φυσιολογικό.

-Πώς είσαι σαν μαμά;

Όπως όλες οι μανούλες. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τις μικρές μου. Εννοείται πως έκανα λάθη και κάνω ακόμη. Δεν υπάρχει εγχειρίδιο γι’ αυτό. Είναι η προτεραιότητά μου και θέλω να τους δώσω όσο το δυνατό πιο πολλά εφόδια μπορώ. Είμαι ήρεμη γενικά και εξαιρετικά σπάνια θυμώνω. Λύνουμε τα προβλήματα που προκύπτουν με αγάπη κι υπομονή πάντα.

-Έρωτας. Πόσο σημαντικός είναι για εσένα;

Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Ο έρωτας είναι παντού και είναι η κινητήριος δύναμη για όλα στη ζωή μας. Ερωτευμένη. είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

-Είσαι ερωτευμένη αυτήν την περίοδο;

Ναι, είμαι ερωτευμένη και θέλω να βγω έξω να το φωνάξω. Αισθάνομαι πολύ τυχερή, γιατί το καλοκαίρι που μας πέρασε, μπορώ να πω με σιγουριά πως βρήκα τον άνθρωπό μου και είμαι έτοιμη για όλα τα επόμενα βήματα. Ο πρίγκιπας των δικών μου παραμυθιών, τελικά υπάρχει.

-Ονειρεύεσαι να παντρευτείς;

Από μικρό παιδί. Την έχω ονειρευτεί πολλές φορές αυτή τη μέρα. Φαντάζομαι κάτι απλό και ρομαντικό, δίπλα στους ανθρώπους που αγαπώ.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved