Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Όλα όσα αποκάλυψε για το τραγούδι «Παντρεμένοι κι οι δυο»!
Showbiz

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Όλα όσα αποκάλυψε για το τραγούδι «Παντρεμένοι κι οι δυο»!

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την ιστορία πίσω από το γνωστό τραγούδι «Παντρεμένοι κι οι δυο».

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος είναι από τους ανθρώπους που δίνουν σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο αν το κάνει μιλάει για όλους και για όλα.

Ο τραγουδιστής μαζί με τον εγγονό του έδωσαν μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της «MEGA Καλημέρα», της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων ανέφερε την ιστορία πίσω από τους στίχους του γνωστού τραγουδιού «Παντρεμένοι κι οι δυο» , για την τσιγγάνικη καταγωγή του αλλά και για την γυναίκα του.

Πιο συγκεκριμένα ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος είπε: «Μου κόλλαγε μία παντρεμένη και της λέω πάμε να πιούμε ένα καφέ. Μου λέει ‘αν χωρίσεις’ και της απαντώ "παντρεμένοι κι οι δυο, γύρνα σε παρακαλώ”».

Στην συνέχεια δήλωσε για τη σύζυγό του, πως την «έκλεψε» όταν ήταν 16 ετών γιατί οι γονείς της δεν την έδιναν και μαζί έχουν αποκτήσει 5 παιδιά, τέσσερις κόρες και έναν γιο.

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται αυτήν την περίοδο έχει στο πλευρό του τον εγγονό του, επίσης Μάκη Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του παππού του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved