Νάντια Μπουλέ: «Από μικρή νιώθω άνετα μπροστά από τις κάμερες»
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: «Από μικρή νιώθω άνετα μπροστά από τις κάμερες»

Η Νάντια Μπουλέ μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει στην τηλεοπτική παρουσίαση.

Η ίδια θα αναλάβει μαζί με τον ηθοποιό Μίνω Θεοχάρη την παρουσίαση του «Dot» στον ΣΚΑΪ.

Νιώθεις αγχωμένη για την επιστροφή σου έπειτα από επτά χρόνια στην τηλεοπτική παρουσίαση;

Όχι. Είμαι πολύ εξοικειωμένη με αυτόν το χώρο. Για την ακρίβεια, είμαι παιδί της τηλεόρασης αφού μεγάλωσα μέσα σε αυτήν. Από μικρή νιώθω άνετα μπροστά από τις κάμερες. Το γεγονός ότι επιστρέφω στην παρουσίαση με το «Dot» με κάνει να αισθάνομαι απελευθερωμένη γιατί πρόκειται για ένα ήδη στρωμένο project με το δικό του κοινό στο οποίο εγώ και ο Μίνως Θεοχάρης θα προσθέσουμε τα δικά μας στοιχεία για να το κάνουμε δικό μας σε μια πολύ ανταγωνιστική ζώνη όπως είναι του Σαββατοκύριακου. Ερχόμαστε ουσιαστικά να κουμπώσουμε σε ένα ήδη υπάρχον concept. Φυσικά, δεν μπορούμε να ξέρουμε το αποτέλεσμα αυτού του πειράματος, αλλά υπάρχουν κάποια δεδομένα που, τηλεοπτικά, κάνουν τα πράγματα πιο βατά, λιγότερο σύνθετα.

Τι διαφορετικό θα δούμε φέτος;

Όσον αφορά το περιεχόμενο, δεν θα δείτε κάτι διαφορετικό. Η εκπομπή θα είναι αυτό που ξέρει και έχει αγαπήσει ο κόσμος, με σύγχρονες ενότητες, συνεντεύξεις και χιουμοριστικά παιχνίδια με τους καλεσμένους. Προσωπικά, θα ασχολούμαι και με θέματα wellness. Αλλωστε είναι κάτι που με απασχολεί τα τελευταία χρόνια και μιλώ πολύ για αυτά μέσα από το site μου, το οποίο εξελίσσεται σε ένα διαδικτυακό όπο συνάντησης για ζητήματα καλής ζωής.

Τι δεν σου έλειψε από την τηλεόραση;

Ο αδυσώπητος ανταγωνισμός, όπου ό,τι πεις αναπαράγεται με τον οποιονδήποτε τρόπο εναντίον σου, και η μανία με τα νούμερα τηλεθέασης. Με δυο λόγια, δεν μου έλειψε η τρέλα της τηλεόρασης, αντιθέτως μου έλειψε η επικοινωνία μέσω αυτής.

Πηγή:Ηello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved