Ο Κωστής Μαραβέγιας στο gossip-tv: Η νέα εκπομπή στην ΕΡΤ, το έξυπνο λογοπαίγνιο και η Σωτηροπούλου!
Showbiz

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο gossip-tv: Η νέα εκπομπή στην ΕΡΤ, το έξυπνο λογοπαίγνιο και η Σωτηροπούλου!

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε για την εκπομπή του «Δυνατά» και αποκάλυψε ποιοι θα είναι οι πρώτοι καλεσμένοι.

Πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, με πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους-έκπληξη, κάνει την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου, στις 23:00, η νέα ανατρεπτική μουσική εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια.

Στην πρεμιέρα της εκπομπή κάνουν ποδαρικό, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Εβελίνα Παπούλια, ο Νικόλας Ραπτάκης, ο Δημήτρης Καπουράνης, η Τόνια Σωτηροπούλου και η σεναριογράφος Κατερίνα Μπέη, από την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Με αφορμή την τηλεοπτική πρεμιέρα, ο τραγουδιστής υποδέχτηκε στο Αμφιθέατρο Μιλτιάδης Έβερτ στην Τεχνόπολη, δημοσιογράφους δίνοντας μια πρώτη γεύση απ’ όσα θα απολαμβάνουν και θα βλέπουν τόσο οι καλεσμένοι στο στούντιο όσο και οι τηλεθεατές.

Ο Κωστής Μαραβέγιας ήταν αρκετά ευδιάθετος, είχε παιχνιδιάρικη διάθεσή με τους δημοσιογράφους και δεν δίστασε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση κι αν του έκαναν.

Ο τραγουδιστής μίλησε για το περιεχόμενο της εκπομπής του, το σκηνικό, την μπάντα του αλλά και την Τόνια Σωτηροπούλου. Στην συνέχεια ερμήνευσε μερικά από τα τραγούδια του και ξεσήκωσε όλους όσους βρέθηκαν εκεί.

Το gossip-tv ήταν εκεί και ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε αποκλειστικά σε εμάς, αποκαλύπτοντας ότι την πρεμιέρα θα την δει παρέα με την Τόνια Σωτηροπούλιου, ενώ μάθαμε τι του απάντησε όταν της ανακοίνωσε ότι θα τον βλέπει και σε ρόλο παρουσιαστή.

Τέλος δεν δίστασε να μας κάνει και ένα λογοπαίγνιο με τον τίτλο της εκπομπής του «Δυνατά».

Δείτε όλα τα απολαυστικά στιγμιότυπα στα βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved