Τζούλια Νόβα: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της στο... κρεβάτι λίγο πριν γίνουν γονείς
Showbiz

Τζούλια Νόβα: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της στο... κρεβάτι λίγο πριν γίνουν γονείς

Λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς είδαμε την Τζούλια Νόβα και τον Μιχάλη Βιτζηλαίο στο πιο τρυφερό στιγμιότυπο τους στο κρεβάτι.

Η Τζούλια Νόβα βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και δεν το κρύβει.

Η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος μετρούν ένα χρόνο κοινής πορείας και την περασμένη Τετάρτη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, ενώ αναμένουν και το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβει. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα τρυφερό στιγμιότυπο από το χουζούρεμα δίπλα στον σύζυγό της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Happy Day , η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε πως αντέδρασε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος: «Μετά από δυόμιση μήνες, όταν το τεστ βγήκε θετικό, ο Μιχάλης χάρηκε πάρα πολύ ενώ εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. προσπαθούσα να είμαι πιο ώριμη και ψύχραιμη. Ήθελα να πάω στον γυναικολόγο, να το δω επειδή πολλές φορές τα τεστ που παίρνουμε από το φαρμακείο κάνουν λάθος».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι δεν είχε σκοπό να γίνει μητέρα μιας και αυτό έγινε τυχαία, όμως πλέον έχει αλλάξει την άποψη που είχε παλιότερα -άποψη που όπως είπε τη συντηρούσε ο πρώην σύντροφός της- ότι δηλαδή όταν αποκτάς παιδί δεν μπορείς να πας διακοπές ή να κάνεις ταξίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved