Τα καλύτερά μας χρόνια: Γ. Μπαλαούρα: «Η Ρούλα δεν είναι κακός άνθρωπος. Είναι απλά λίγο περίεργη»
Showbiz

Τα καλύτερά μας χρόνια: Γ. Μπαλαούρα: «Η Ρούλα δεν είναι κακός άνθρωπος. Είναι απλά λίγο περίεργη»

Η Γιολάντα Μπαλαούρα υποδύεται και φέτος τη «φαρμακόγλωσοα» κυρία Ρούλα στη νοσταλγική σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ.

Η Γιολάντα Μπαλαούρα, σε συνέντευξή της, μίλησε για το ρόλο της, για τις εξελίξεις στη σειρά, αλλά και για τους αγαπημένους της χαρακτήρες.

Η συμμετοχή σας στα «Καλύτερα μας χρόνια», ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και ευτυχώς για μας συνεχίζετε και στη δεύτερη σεζόν. Τι να περιμένουμε από τη φοβερή και τρομερή Ρούλα;

«Επιστρέφουμε τηλεοπτικά με μεγάλη χαρά και τη φετινή τηλεοπτική χρονιά. Η κυρία Ρούλα συνεχίζει κι εκείνη με τη σειρά της ακάθεκτη στο μοτίβο που την ξέρουμε, να αποτελεί το ράδιο αρβύλα της γειτονιάς και όχι μόνο. Αλλωστε είναι ικανή για τα καλύτερα αλλά και για τα χειρότερα. Πάντως, όταν γνωρίζει κάτι, το έχουν μάθει όλοι. Κι επειδή την ξέρουν, φροντίζουν να την πειράζουν. Ωστόσο οι κάτοικοι της περιοχής αγαπιούνται. Συμπαθούν ακόμη και τη Ρούλα που τη λένε φαρμακόγλωσσα. Ολοι χρειάζονται και είναι χρήσιμοι σε ένα σύνολο ανθρώπων. Η Ρούλα δεν είναι κακός άνθρωπος. Είναι απλά λίγο περίεργη.

Μετακόμισες όμως στο Παγκράτι μετά του συζύγου…

«Πράγματι, αλλά δεν την αφήνει τη γειτονιάς της. Πηγαινοέρχεται στου Γκύζη προσπαθώντας να νοικιάσει το σπίτι της και να μαθαίνει τα νέα».

Η Ρούλα ασχολιόταν με τις ζωές των άλλων γιατί δεν είχε δική της ζωή. Τώρα γιατι… συνεχίζει ακάθεκτη;

«Μπορεί να μην την ικανοποιεί αυτή η νέα ζωή τόσο όσο θεωρούσε ότι θα της άρεσε, ίσως και επειδή το χούι φεύγει τελευταίο που λέει και η παροιμία».

Πάνε όλα καλά στο γάμο της;

«Από όσο ξέρω ναι. Είναι δύο άνθρωποι που ανήκουν στη μεσαία τάξη εποχής. Ο δάσκαλος έχει τη δουλειά του, η Ρούλα τα εισοδήματα της. Ταβερνάκι, σινεμά και ήσυχη ζωή».

Πώς και πήρε την απόφαση να αφήσει τη σύνταξη που λάμβανε με τον θάνατο του πατέρα της που ήταν αντιεισαγγελέας εφετών και να παντρευτεί;

«Προφανώς γιατί κουράστηκε να ζει μόνη της. Και γιατί τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία. Εχει πει άλλωστε ότι στο πρόσωπο του δασκάλου βρήκε τον άνθρωπο της».

Θα συμβεί κάτι ώστε να το μετανιώνει;

«Από όσο ξέρω όχι. Σου έχουν πει κάτι οισυγγραφείς μας Νίκρς Απειρανθίτης και Κατερίνα Μπέη»;

Τουλάχιστον πήρε δάσκαλο. Για εκείνη η κοινωνική επιφάνεια παίζει μέγιστο ρόλο. Ετσι δεν είναι;

«Νομίζω ότι είναι μια προϋπόθεση γάμου και σχέσης δυστυχώς ακόμη και στη δική μας εποχή και γι’ αυτό βλέπουμε όλα αυτά που βλέπουμε».

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες;

«Μου αρέσει η γιαγιά Ερμιόνη που πρέπει να συγκεράσει δύο κόσμους, αυτόν που ξέρει κι εκείνον που μαθαίνει, η Τζένη που είναι η χειραφετημένη της οικογένειας, η Κατερίνα με τον Στέλιο που είναι δύο άνθρωποι της εποχής που μοχθούν να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη κι αυτό εμπεριέχει αγνότητα και πολλή αγάπη, ο μικρός Αγγελος που είναι καταπληκτικός ο τρόπος που βλέπει τον κόσμο και η φωνή -του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου που ντύνει τη σκέψη του Αγγέλου».

Μέχρι που θα φτάσει χρονικά η σειρά τη δεύτερη σεζόν;

«Ξεκίνησε από το 1969 με την προσσελήνωση και υπάρχει περίπτωση να φτάσει έως τα πρώτα χρόνια ύπαρξης του ΠΑΣΟΚ. Είναι δύσκολα χρόνια και ενδιαφέροντα. Οι σεναριογράφοι έχουν να κάνουν πολύ και όμορφη δουλειά. Είναι και οι δύο άψογες πένες».

Πηγή:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved