Κατερίνα Ζαρίφη: Τα κιλά, η αλλαγή στην εμφάνισή της και… οι συναντήσεις με τον πρώην σύντροφό της!
Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη: Τα κιλά, η αλλαγή στην εμφάνισή της και… οι συναντήσεις με τον πρώην σύντροφό της!

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα για τα κιλά που έχασε, τα προσωπικά της αλλά και την πρόταση που είχε από την Ελένη Μενεγάκη.

«Το έχω φάει το ξύλο μου κατά τη διάρκεια των χρόνων μου από άλλες εκπομπές. Θυμάμαι πέντε τελάρα και τρεις ανθρώπους να μας βρίζουν» σχολίασε για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί!

«Δεν στέκομαι αν είπαν για τα κιλά, το ύψος ή τον πισινό μου. Τότε οι γονείς μου ήταν ενοχλημένοι» πρόσθεσε.

Και τόνισε ότι την ενοχλεί το «αδυνάτισες αδυνάτισες» που της λένε, όπως την ενοχλεί εάν πάχυνε.

Στο ερώτημα τι θα άλλαζε πάνω της, απάντησε ότι «θα άλλαζα την ανικανότητά μου να λέω όχι», ενώ είπε ότι θα ήθελε να έχει περισσότερα μαλλιά και αστειευόμενη είπε «εγώ δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου, δεν έχω κάνει το βαρύ το μπέτωμα, αν χρειαστεί όλα θα τα κάνω»!

Όσον αφορά τον πρώην σύντροφό της, είπε ότι είναι οικογένεια και ότι πηγαίνει να την δει στις παραστάσεις, ενώ αποκάλυψε ότι έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν σύντροφό της. «Δεν έχω ψάξει κινητό, έχω μιλήσει σε κοπέλες που τον διεκδικούσαν, έχω μετρήσει likes».

Και τέλος ανέφερε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα η Κατερίνα Ζαρίφη ότι έχει «συνερευθεί ερωτικά στην εφορία» και τόνισε ότι η Ελένη Μενεγάκη της είχε κάνει πρόταση φέτος, αλλά δεν μπορούσε γιατί είχε κλείσει τις δουλειές της για φέτος!

Δείτε τις απίθανες φωτογραφίες που δημοσίευσε τελευταία και η αλλαγή της είναι εμφανέστατη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved