Δέσποινα Βανδή: Μία πράξη ανθρωπιάς για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Μία πράξη ανθρωπιάς για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης

Μία υπέροχη κίνηση ανθρωπιάς από την Δέσποίνα Βανδή!

Ο Λευτέρης Σουλτάτος, σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη ο οποίος είναι από την Κρήτη και εργάζεται εκεί μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις κινήσεις ανθρωπιάς που έκαναν κάποιοι για τους σεισμόπληκτους του νησιού του!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ χτύπησε το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου και ακολούθησαν πολλοί δυνατοί μετασεισμοί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα περισσότερα σπίτια να πάθουν τρομερές ζημιές και συγκεκριμένα το 80% των σπιτιών κρίθηκαν ακατάλληλα.

Συνολικά 772 κατοικίες έχουν κριθεί μη κατοικήσιμες από τις 995 που έχουν ελεγχθεί από τους μηχανικούς στους δήμους Μίνωα - Πεδιάδας, Αρχάνων - Αστερουσίων, Ηρακλείου, Μαλεβιζίου και Οροπεδίου Λασιθίου.

Ανάμεσα στους ανθρώπους λοιπόν που έσπευσαν να βοηθήσουν ήταν η Δέσποινα Βανδή, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος.

«Η Δέσποινα Βανδή που χωρίς να της το ζητήσει κάποιος προθυμοποιήθηκε και επικοινώνησε μαζί μου για να βοηθήσει να καλυφτούν ανάγκες των σεισμοπαθών. Συγκινητικό!!! Ευχαριστώ Δέσποινα! Ευχαριστούμε» έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved