Βάσω Γουλιελμάκη: «Οι καλλιτέχνες είμαστε ανασφαλή όντα»
Showbiz

Βάσω Γουλιελμάκη: «Οι καλλιτέχνες είμαστε ανασφαλή όντα»

Για τα συναισθήματα που τις προκάλεσε το ελληνικό #metoo μίλησε η Βάσω Γουλιελμάκη.

Η γλυκιά ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρθηκε επίσης στη γεύση που της άφησε ο εγκλεισμός και στην απώλεια της μητέρας της.

Τι συναισθήματα σας προκάλεσε το ελληνικό #metoo; Έκπληξη, φόβο, ίσως και ντροπή;

Έκπληξη σαφώς, γιατί κάποια πράγματα δεν τα γνώριζα. Όταν δουλεύεις ασταμάτητα ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και δεν προλαβαίνεις να κάνεις πολλά, δεν βγαίνεις, είσαι αφοσιωμένος στη δουλειά σου. Μπράβο στα κορίτσια που είχαν το θάρρος να μιλήσουν. Θέλει δύναμη αυτό μεγάλη.

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει μεγάλο θέμα για το κόψιμο των επαναλήψεων από σειρές του Πέτρου Φιλιππίδη και το αν κατά πόσο είναι δίκαιο αυτό για τους υπόλοιπους ηθοποιούς που συμμετείχαν σε αυτές. Εσάς ποια είναι η θέση σας;

Είναι δύσκολο να πω γιατί ξέρω πόσοι άνθρωποι δουλεύουν για να γίνει μια σειρά στην τηλεόραση και είναι άδικο ως προς τους συναδέλφους που δεν θα παίρνουν κάποια χρήματα που μέχρι τώρα έπαιρναν από τις επαναλήψεις και που ομολογουμένως πάντα μας βοηθούν σε δύσκολες εποχές όπως αυτή του εγκλεισμού που δεν είχαμε να λαμβάνουμε από πουθενά αλλού εκτός από τις επαναλήψεις των τηλεοπτικών σειρών που παίζαμε. Όσοι δεν είχαν την τύχη να παίζουν τώρα σε σειρές εννοώ. Από την άλλη αν αυτό κρίνει η δικαιοσύνη πως πρέπει να γίνει οφείλουμε να το σεβαστούμε.

Τι γεύση σας άφησε ο τελευταίος χρόνος με τον εγκλεισμό;

Γλυκόπικρη. Ευτυχώς έχω το παιδί μου, πηγή δύναμης μου και αισιοδοξίας μου. Έχασα τη μητέρα μου, την βάση μου. Είναι μία χρονιά που θα την θυμάμαι πάντα.

Τους τελευταίους μήνες εκτός από την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση είχατε να διαχειριστείτε και την απώλεια της μητέρας σας. Τι σας κράτησε δυνατή;

Το παιδί μου και η δουλειά μου. Οι φίλοι μου. Ξέρετε εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε ανασφαλή όντα. Όμως πάνω στη σκηνή μεταμορφωνόμαστε. Το θέατρο λειτουργεί μαγικά και σωτήρια ως καταλύτης.

Συχνά σας ρωτάνε ποιο είναι το μυστικό της νεότητας σας. Είναι γονιδιακό ή μήπως είναι θέμα ψυχολογίας τελικά;

Είναι και τα δύο. Επίσης αγαπώ την γυμναστική, περπατάω πολύ και προσπαθώ να τρώω υγιεινά. Θα πρέπει να σας πω ότι το να γελάμε κάνει εξίσου καλό. Ένα γέλιο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα.

Πηγή:Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved