Αλεξάνδρου-Τούνη: Σε άλλο επίπεδο η σχέση τους! Δες πως πέρασαν το απόγευμα της Παρασκευής
Showbiz

Αλεξάνδρου-Τούνη: Σε άλλο επίπεδο η σχέση τους! Δες πως πέρασαν το απόγευμα της Παρασκευής

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Οι δυο τους περνούν χαλαρές στιγμές στο σπίτι του μοντέλου στην Αθήνα και πλέον η σχέση τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι εδώ και λίγους μήνες μαζί και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Οι δυο τους μιλάνε με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δημοσιεύσει στα social media, προσωπικές τους στιγμές από την καθημερινότητα.

Τις τελευταίες μέρες η Ιωάννα Τούνη μένει στο σπίτι του συντρόφου της και δείχνει να περνάει ωραίες στιγμές. Το ζευγάρι πέρα από τα επιτραπέζια παιχνίδια που παίζει, αποφάσισε να κάνει κάτι πρωτότυπο.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να βοηθήσει την Ιωάννα Τούνη να βάψει τα μαλλιά της. Η γνωστή influncer θέλησε να βάψει τη ρίζα των μαλλιών της και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν εκεί για να εκτελέσει χρέη κομμωτή.

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα που πόσταρε η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να εκτελεί χρέη κομμωτή.

Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν λίγες μέρες είχε υπερασπιστεί δημόσια την Ιωάννα Τούνη μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», καθώς ένας πρώην σύντροφος του νεαρού μοντέλου είχε δημοσιεύσει προσωπικές τους στιγμές. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Είναι το εύκολο θύμα όλο των ανθρώπων που βλέπουν εμάς στην τηλεόραση και μπαίνουν σε μια εύκολη κριτική».

Λίγο αργότερα η Ιωάννα Τούνη μέσα από το προφίλ της στο Instagram, θέλησε να τον ευχαριστήσει λέγοντας: «Περίμενα να τελειώσει η εκπομπή της Κατερίνας γιατί δεν ήθελα να νομίζετε ότι κάνω κανένα διαφημιστικό κόλπο για να δείτε Alpha. Ήθελα αλήθεια να ευχαριστήσω πάρα πολύ για ό,τι ειπώθηκε για μένα σήμερα στην εκπομπή. Και την Κατερίνα και πάνω από όλα τον Δημήτρη, που με στηρίζει σε τόσο λεπτά θέματα και μεταφέρεται το βάρος της ευθύνης μου σε αυτόν. Αντί να ακούω εγώ βρισιές, τις ακούει ο Δημήτρης. Απλά αυτό, ήθελα πολύ να τον ευχαριστήσω δημόσια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved