Μαίρη Λίντα: Έπιασε το μικρόφωνο και ράγισε καρδιές με την ερμηνεία της - Η σπάνια εμφάνισή της
Showbiz

Μαίρη Λίντα: Έπιασε το μικρόφωνο και ράγισε καρδιές με την ερμηνεία της - Η σπάνια εμφάνισή της

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γηροκομείο Αθηνών με τιμώμενο πρόσωπο την Μαίρη Λίντα, η οποία φιλοξενείται εκεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Η Μαίρη Λίντα βραβεύτηκε για την προσφορά της στη μουσική και στον πολιτισμό γενικότερα, στη γιορτή που διοργανώθηκε το πρωί της Παρασκευής (1/10) στο Γηροκομείο Αθηνών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Η σπουδαία τραγουδίστρια έπιασε το μικρόφωνο, τραγούδησε και μάγεψε τους πάντες με την υπέροχη φωνή της.

Η μούσα του Μανώλη Χιώτη ερμήνευσε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της και συγκίνησε. Απόσπασμα από αυτή τη σπάνια εμφάνισή της πρόβαλε η εκπομπή, Open Weekend που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη!

Η τραγουδίστρια φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών κοντά τρία χρόνια. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η 83χρονη κυρία του ελληνικού τραγουδιού είχε αναφέρει: «Όλα τα παιδιά εδώ είναι εκπληκτικά. Από τους διευθυντές μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο. Είναι ευγενέστατοι. Την ώρα που τους χρειαζόμαστε χτυπάμε τα κουδούνια και έρχονται όλοι να δουν τι συμβαίνει. Εγώ αυτό το νιώθω ασφάλεια. Στο γηροκομείο η Μαίρη Λίντα; Γιατί η Μαίρη Λίντα τί είναι; Δεν είναι άνθρωπος; Δεν αξίζει να είναι εδώ και να την περιποιηθούν; Για ποιο λόγο να μην έρθω εγώ στο νοσοκομείο;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved