Πύρρος Δήμας: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του στη Χιμάρα (φώτο)
Showbiz

Πύρρος Δήμας: Συντετριμμένος στην κηδεία της μητέρας του στη Χιμάρα (φώτο)

Συντετριμμένος ο Πύρρος Δήμας στο τελευταίο αντίο στη μητέρα του. 

Μόλις τρία χρόνια από τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου, ο Πύρρος Δήμας βυθίστηκε ξανά σε βαρύ πένθος, αυτή τη φορά λόγω της απώλειας της μητέρας του.

Σύμφωνα με το himara.gr, ο κορυφαίος αθλητής της Άρσης Βαρών ο οποίος έκανε την Ελλάδα να δακρύσει με τις επιτυχίες του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και όχι μόνο, έχει βυθιστεί ξανά σε βαρύ πένθος καθώς έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα.

Η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο και του έδειξε τη ζωή, τον έκανε ό,τι είναι σήμερα, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη στο σπίτι της οικογένειας στη Χιμάρα, εκεί που μεγάλωσε ο Πύρρος Δήμας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών και ο αδελφός του Οδυσσέας, είχαν φέρει στην Αθήνα τη μητέρα τους, τα τελευταία χρόνια, όμως εκείνη ήθελε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη όπου ζούσε για πολλά χρόνια.

Ο θάνατός της, στα 75 της χρόνια, βύθισε τα παιδιά της στο απόλυτο πένθος.

Ο Πύρρος Δήμας ταξίδεψε ως τη Χιμάρα για να αποχαιρετήσει τη μητέρα του, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Την Ελευθερία Δήμα συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία συγγενείς και φίλοι. Η μητέρα του Ολυμπιονίκη Άρσης Βαρών τάφηκε πλάι στον σύζυγό της, Βίκτωρα που έφυγε από τη ζωή το 2017.

Δείτε παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved