Κατερίνα Στικούδη: Θέλει να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό! Σε ποιον θέλει να μοιάσει ο γιος της;
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Θέλει να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό! Σε ποιον θέλει να μοιάσει ο γιος της;

Μένουν μόλις λίγες εβδομάδες, αν όχι μέρες για να φέρει η Κατερίνα Στικούδη στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η ίδια. 

Η όμορφη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια η οποία αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην παρουσίαση των backstage του J2US και μόλις πριν από λίγες μέρες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας Bachelor 4 πλέον μετράει αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της το οποίο μαζί με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη περιμένουν πώς και πώς.

Όπως αναφέρει και η Real: «Η Κατερίνα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέας ταινίας Bachelor 4 και τώρα περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της. Είναι πολύ ευτυχισμένη και, μάλιστα, θέλει πολύ ο γιος της να μοιάζει στον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, τον οποίο υπεραγαπά, αλλά και τον πατέρα της, Νίκο, στον οποίο τρέφει μεγάλη αδυναμία».

Η όμορφη Κατερίνα στις αρχές της εγκυμοσύνης της θέλησε να κρατήσει κάτω από άκρα μυστικότητα την ευχάριστη είδηση και μάλιστα όταν τη ρωτούσαν για τις φήμες που κυκλοφορούσαν, εκείνη απέφευγε να αναφερθεί στην όμορφη περίοδο της ζωής της.

Ακόμα και όταν έκανε δημόσιες εξόδους, η Κατερίνα Στικούδη φρόντιζε να φοράει φαρδιά ρούχα ώστε να μην φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ακόμα και στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο instagram φρόντιζε να ανεβάζει πορτρέτα της και όχι το σώμα της.

Η πρώτη φορά που με καμάρι πόζαρε με την κοιλίτσα της, ήταν στην πρεμιέρα του J2US την περασμένη εβδομάδα, λίγες εβδομάδες δηλαδή πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved