Παπαδόπουλος-Βασιλειάδη: Οι επίμονες προσπάθειες να κάνουν παιδί και το όνομα που θα δώσουν στο μωρό
Showbiz

Παπαδόπουλος-Βασιλειάδη: Οι επίμονες προσπάθειες να κάνουν παιδί και το όνομα που θα δώσουν στο μωρό

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη περιμένουν από μέρα σε μέρα τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους και μιλούν τόσο για τις εγκυμοσύνες τους όσο και για την όμορφη οικογένεια που αποφάσισαν να δημιουργήσουν. 

Γαλάτεια, ήταν πιο δύσκολη η πρώτη εγκυμοσύνη;

Γαλάτεια: Αν μου έκανες αυτή την ερώτηση την πρώτη φορά, θα σου έλεγα ότι είχα την πιο δύσκολη εγκυμοσύνη που έζησε ποτέ κάποια γυναίκα. Τώρα ήταν ακόμα πιο δύσκολη γιατί έχω ναυτίες μέχρι και τώρα που είμαι στον ένατο μήνα και περιμένω να γεννήσω.

Γιώργος: Στην πρώτη εγκυμοσύνη η Γαλάτεια είχε πολλά νεύρα. Τώρα είχε πολλούς εμετούς κι αυτό της έφερε νεύρα. Αν συνυπολογίσεις ότι υπάρχει και ένα μωράκι στο σπίτι που πρέπει να φροντίζει, καταλαβαίνεις ότι ζει μια τρέλα. Αυτό που της λέω είναι ότι στην επόμενή μου ζωή μου αξίζει να γεννηθώ γυναίκα για να βασανιστώ κι εγώ λίγο.

Η περίοδος της καραντίνας επηρέασε αρκετά τις σχέσεις των ζευγαριών. Πολλοί χώρισαν.

Γιώργος: Εμείς κάναμε παιδί!

Γαλάτεια: Δύο χρόνια το προσπαθούσαμε, αλλά λόγω άγχους δεν το είχαμε καταφέρει.

Γιώργος: Εμείς την καραντίνα αποφασίσαμε να τη δούμε αλλιώς και αντιμετωπίσαμε την όλη κατάσταση με χιούμορ. Περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί σαν οικογένεια, παίζαμε παιχνίδια, προγραμματίζαμε το μέλλον και έτσι ήρθαμε ακόμη πιο κοντά.

Γαλάτεια: Αξιοποιήσαμε τον χρόνο που είχαμε δημιουργικά. Εγώ πήρα μία αντιπροσωπεία με καρότσια και τώρα ετοιμάζω τη δική μου σειρά παιδικών ρούχων και κατάστημα με είδη bébé.

Έχετε προετοιμαστεί για τον τοκετό;

Γαλάτεια: Επειδή είμαι πολύ οργανωτικός άνθρωπος, έχω ετοιμάσει ήδη από τότε που ήμουν έξι μηνών τόσο τη βαλίτσα με τα πράγματα μου όσο και τη βαλίτσα του Γιώργου που θα με συνοδεύσει.

Βέβαια, δεν σου κρύβω ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχα συσπάσεις και ήμουν σίγουρη ότι γεννάω. Το είπα στον Γιώργο και πήγαμε κατευθείαν στο μαιευτήριο! Αλλά ο γιατρός μας μας είπε ότι ήταν λάθος συναγερμός.

Γιώργος: Στο πρώτο μας παιδί ήμουν μέσα στον τοκετό και έκοψα και τον ομφάλιο λώρο. Εγώ που αν δω λίγο αιματάκι, λιποθυμώ, είχα απίστευτη ενέργεια. Το έζησα στο φουλ και θα λέω πάντα ότι ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Τώρα ζήτησα από τον γιατρό της να βοηθήσω κιόλας. Θέλω να ξεγεννήσω τη Γαλάτεια.

Πώς αντιδράσατε όταν μάθατε το φύλο του μωρού που θα είναι αγοράκι;

Γιώργος: Εγώ για κάποιο λόγο ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν κοριτσάκι. Όταν πήγαμε στον γιατρό και κάναμε το υπερηχογράφημα, ζητήσαμε να μη μας πει αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι, γιατί ήθελαν οι φίλες της Γαλάτειας να κάνουν ένα πάρτι αποκάλυψης φύλου.

Έχετε σκεφτεί τι όνομα θα δώσετε στο μωρό σας;

Γιώργος: Ο Άγγελος δεν πήρε το όνομα του παππού του. Του δώσαμε αυτό το όνομα γιατί συνηθίζαμε να λέμε ο ένας τον άλλο «άγγελέ μου». Τώρα, επειδή ο πεθερός μου είναι ένας άνθρωπος που έχω πολύ ψηλά, του υποσχέθηκα ότι θα του δώσω το όνομά του. Θα τον βαφτίσουμε λοιπόν Ιορδάνη και το πιθανότερο είναι το μυστήριο να γίνει το επόμενο καλοκαίρι στην Κύπρο.

Φανταζόσασταν όταν πρωτοσυναντηθήκατε ότι κάποια χρόνια μετά θα έχετε δημιουργήσει τη δική σας οικογένεια;

Γιώργος: Εγώ ήμουν σίγουρος και της το είπα κιόλας. Τραγουδούσα σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και με το που τη βλέπω, σταματώ την ορχήστρα και της κάνω νόημα ότι εμείς οι δύο από σήμερα θα είμαστε μαζί. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά όταν ένας άνθρωπος δουλεύει στη νύχτα από τα 14 του, όπως εγώ, ξέρει τι καπνό φουμάρει ο καθένας. Βλέποντας τη Γαλάτεια κατάλαβα ότι είναι ξεχωριστή. Βέβαια, τότε δεν έγινε τίποτα και συναντηθήκαμε τυχαία έναν χρόνο μετά.

Γαλάτεια: Πρέπει να σου πω ότι αυτό τον χρόνο, παρόλο που δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ μας, τον σκεφτόμουν έντονα. Έμπαινα στο Instagram, έψαχνα πράγματα για εκείνον.

Γιώργος: Τη δεύτερη φορά που συναντηθήκαμε είχα πάει ως πελάτης σε ένα μαγαζί. Με το που τη βλέπω την πιάνω από το χέρι και της λέω

«Έρχεσαι λίγο μαζί μου έξω;». «Ποιος νομίζεις ότι είσαι;» μου απαντάει. Με τα πολλά βγαίνουμε έξω, βλέπω μια κυρία με λουλούδια, τα παίρνω όλα και της λέω «Εμείς οι δύο από σήμερα θα είμαστε μαζί. Και αργήσαμε κιόλας». Βγαίνουν έξω οι φίλες της και άρχισαν να φωνάζουν «Τι είναι αυτά που κάνεις;». «Κορίτσια, δεν καταλάβατε.

Εγώ και η φίλη σας από σήμερα είμαστε ζευγάρι. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε, τόσο καλύτερα θα τα πάμε» τους απαντώ. Περιττό να σου πω ότι το πρώτο διάστημα οι φίλες της δεν ήθελαν ούτε να με βλέπουν! (Γελάει.)

Πρόταση γάμου έχει γίνει;

Γιώργος: Από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας της είπα ότι θέλω να την παντρευτώ και της έκανα ανοιχτή πρόταση γάμου.

Η πρόταση γάμου συνοδευόταν από δαχτυλίδι;

Γιώργος: Η αλήθεια είναι ότι της είχα πάρει ένα δαχτυλίδι και είχα σκοπό να της το δώσω όταν θα γεννούσε τον Άγγελο. Όταν όμως ήρθε το μωρό, σκέφτηκα «Τι μπορεί να συγκριθεί με αυτό που ζήσαμε σήμερα;» και το έβαλα πάλι στην τσέπη. Την πρώτη νύχτα τής λέω: «Αγάπη μου, μήπως το μωράκι μας θέλει άλλαγμα;». Πάει λοιπόν να το αλλάξει και μέσα στην πάνα του βρήκε το δαχτυλίδι. Αλλά δεν μου απάντησε αν δέχεται ή όχι να με παντρευτεί.

Γαλάτεια: Μα μου ξεκαθάρισες ότι αυτό δεν είναι το δαχτυλίδι του γάμου μας. Οπότε πρέπει να γίνει κανονικά η πρόταση με ένα μονόπετρο. (Γελάει.) Η αλήθεια είναι ότι ο γάμος είναι στα πλάνα μας, αλλά όχι τόσο άμεσα.

Γιώργος: Θα σου πω εγώ γιατί δεν έχουμε παντρευτεί μέχρι τώρα. Η Γαλάτεια κάνει γενική στο σπίτι τρεις φορές την εβδομάδα. Για να οργανώσει τον γάμο μας χρειάζεται δέκα χρόνια. Άρα περιμένω…

Υπάρχει περίπτωση ο γάμος να γίνει μαζί με τη βάφτιση του δεύτερου παιδιού σας το επόμενο καλοκαίρι στην Κύπρο;

Γαλάτεια: Μπα, δεν νομίζω ότι προλαβαίνω να το οργανώσω όπως θέλω!

Πηγή: Ok

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved