Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Το... διδακτορικό στην Ελένη Μενεγάκη, ο κορονοϊός και το πρόβλημα υγείας!
Showbiz

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Το... διδακτορικό στην Ελένη Μενεγάκη, ο κορονοϊός και το πρόβλημα υγείας!

H παρουσιάστρια της κοινωνικής εκπομπής Μίλησέ μου στο Open, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μίλησε στο Creta TV για τη ζωή της και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της. 

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στο κρητικό κανάλι για τη νέα της εκπομπή και σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα της φετινής σεζόν.

Ανατρέχοντας τον χρόνο πίσω στα πρώτα χρόνια της καριέρας της στην τηλεόραση, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αναφέρθηκε στους "δασκάλους" που είχε στα πρώτα της βήματα, επισημαίνοντας τα ονόματα του Σταμάτη Μαλέλη και του Τέρενς Κουίκ ως τους ανθρώπους που την βοήθησαν στον δημοσιογραφικό χώρο.

Όπως τόνισε όμως, το "διδακτορικό" της στη δουλειά το πήρε από την Ελένη Μενεγάκη με την οποία συνεργάστηκε για αρκετό καιρό.

Όπως είπε, ούσα δίπλα της "ρουφούσε" όλα όσα μάθαινε από εκείνη καθώς την παρατηρούσε στα πάντα κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα επίσης αναφέρθηκε και στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος στην τηλεόραση, τονίζοντας πως είναι πολλές οι παραγωγές όμως αυτό το εκλαμβάνει ως κάτι πολύ καλό αφού δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι συνεχίζει να μην έχει κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού καθώς όπως είπε φοβάται πολύ, όμως είναι υπέρ του εμβολιασμού επισημαίνοντας πως όλοι οι δικοί της άνθρωποι το έχουν κάνει.

Όπως τόνισε, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με αυτοάνοσα και έχει έναν μόνιμο φόβο για την υγεία της, γι' αυτό και είναι πολύ προσεκτική από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα. Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η δημοσιογράφος στην εκπομπή του Creta tv:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved