Σάκης Τανιμανίδης: Επέστρεψε από το Λονδίνο και οι κόρες του ξετρελάθηκαν – Θα λιώσεις με το βίντεο!
Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: Επέστρεψε από το Λονδίνο και οι κόρες του ξετρελάθηκαν – Θα λιώσεις με το βίντεο!

O Σάκης Τανιμανίδης μετά από πέντε μέρες στο Λονδίνο, επέστρεψε και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάρει τα δίδυμάκια του στην αγκαλιά του!

Ταξίδι εκτός Ελλάδας έκανε ο παρουσιαστής και συγκεκριμένα ταξίδεψε στο Λονδίνο, όπου συνάντησε την αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα, ενώ μάλιστα μας έκανε να περπατήσουμε κι εμείς στην όμορφη αυτή πόλη, καθώς το βίντεο που μοιράστηκε δίνει London vibes.

To ταξίδι έλαβε τέλος και ο πανευτυχής μπαμπάς γύρισε στο σπίτι και στα Τανιμανιδάκια του!

Η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα τον απαθανάτισε την ώρα που είχε πάρει τα κορίτσια του αγκαλιά και τα κουνούσε πέρα δώθε και έλαμπε από ευτυχία, ενώ εκείνα απολάμβαναν την μεγάλη αγκαλιά του μπαμπά τους!

Συγκεκριμένα η Χριστίνα σχολίασε: «Γύρισε ο μπαμπάς μας μετά από 5 μέρες μακριά από τα κορίτσια του ♥️ @sakiswp #myfamily #mywholelife #tanimanidakia»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Χριστίνα είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με τα κοριτσάκια της να φορούν φορμάκια που αναγράφονταν πάνω τα ονόματά τους και είχε αποκαλύψει τα ονόματά τους: "Φιλίππα & Αριάνα 🤍"!

Δείτε το πιο τρυφερό βίντεο του Σάκη Τανιμανίδη με τα κορίτσια του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved